Home » Justitie » Taximetristul proxenet a făcut recurs

Taximetristul proxenet a făcut recurs

de Marian MOCANU

Taximetristul proxenet Mădălin Bogdan Vultur a contestat, la Curtea de Apel Iași, sentința primită în luna noiembrie anul trecut. Acesta este nemulțumit de suma mare, 15.000 lei, pe care judecătorii au decis că ar trebuie s-o plătească drept daune morale fetei pe care o exploatase sexual.

Mădălin Bogdan Vultur a obligat o adolescentă de doar 16 ani, elevă la un liceu din Vaslui, să întrețină relații sexuale cu diverși bărbați, contra unor sume cuprinse între 100 și 200 lei, bani din care-și oprea cea mai mare parte, el fiind cel care intermedia întâlnirile amoroase.

De multe ori, fata era sunată de taximetristul proxenet chiar când era la cursuri, plecând de la școală pentru a satisface clienții găsiți Mădălin Bogdan Vultur.

Toată povestea s-a derulat în vara anului 2013, până când tatăl fetei, aflând de acest lucru, a anuntat poliția

În luna februarie a anului trecut, taximetristul proxenet a fost trimis în judecată sub acuzația de trafic de minori, iar după aproape 10 luni, în luna noiembrie 2014, magistrații vasluieni au dat verdictul. Mădălin Bogdan Vultur a fost condamnat la o pedeapsă de doi ani și șase luni, cu suspendare, fiind obligat să plătească minorei 15.000 lei drept daune morale. Nemulțumit de cuantumul acestor sume, taximetristul a făcut contestație împotriva deciziei judecătorilor vasluieni, contestație care s-a judecat la Curtea de Apel Iași.

Pronunțarea sentinței în acest caz ar fi trebuit să se facă ieri, dar a fost amânată pentru data de 5 mai.

de Marian MOCANU Taximetristul proxenet Mădălin Bogdan Vultur a contestat, la Curtea de Apel Iași, sentința primită în luna noiembrie anul trecut. Acesta este nemulțumit de suma mare, 15.000 lei, pe care judecătorii au decis că ar trebuie s-o plătească drept daune morale fetei pe care o exploatase sexual. Mădălin Bogdan Vultur a obligat o adolescentă de doar 16 ani, elevă la un liceu din Vaslui, să întrețină relații sexuale cu diverși bărbați, contra unor sume cuprinse între 100 și 200 lei, bani din care-și oprea cea mai mare parte, el fiind cel care intermedia întâlnirile amoroase. De multe ori,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: