Home » Social » Un bărbat s-a aruncat în fața trenului la Barlad

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului la Barlad

de Răzvan CĂLIN

Un bărbat a cărui identitate încă nu a fost stabilită a decedat după ce s-a aruncat în fața unui tren accelerat.

Ghinionul face ca Stația CFR Bârlad să devină un loc macabru în ultimele zile. Ieri dimineață, în jurul orei 10.04, trenul Regio (accelerat) 1863 care circulă pe relația Iași – Galați, a lovit mortal un bărbat a cărui identitate a rămas, încă, necunoscută.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, se pare că este vorba despre o sinucidere. Tragedia s-a petrecut la scurt timp după ce acceleratul a părăsit Stația CFR Bârlad, la o distanță de aceasta de aproximativ un kilometru.

”Din datele pe care le avem până în momentul de față, s-ar părea că ar fi vorba despre o sinucidere. Mecanicul conductor al trenului a declarat că la un moment dat i-a sărit în fața locomotivei un bărbat care a intrat direct în gabaritul locomotivei. Din păcate, impactul a fost extrem de violent, corpul fiind proiectat lângă linia de cale ferată. Nu s-a reușit, pentru moment, identificarea persoanei, însă se fac cercetări în acest sens”, ne-a declarat comisarul Costel Puflea, șeful Poliției Transporturi Feroviare Vaslui.

Echipajul de pe ambulanța sosită la fața locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul victimei. Se pare că bărbatul, în vârstă de 65 – 70 ani, este originar dintr-o comună limitrofă Bârladului. La momentul tragediei, el era îmbrăcat cu o geacă de culoare albastră, pantaloni tip blue-jeans albaștri, pantofi de culoare maro și o șapcă neagră.

Cu două zile înainte de această tragedie, o altă nenorocire similară s-a petrecut în Gara Bârlad. De această dată a fost vorba despre un bătrân în vârstă de 72 de ani care a ajuns sub roțile trenului în timp ce a încercat să se urce în acesta din mers. Deși inițial a scăpat cu viață (fiind rănit însă grav la picioare), bătrânul a decedat ulterior din cauza pierderii masive de sânge.

de Răzvan CĂLIN Un bărbat a cărui identitate încă nu a fost stabilită a decedat după ce s-a aruncat în fața unui tren accelerat. Ghinionul face ca Stația CFR Bârlad să devină un loc macabru în ultimele zile. Ieri dimineață, în jurul orei 10.04, trenul Regio (accelerat) 1863 care circulă pe relația Iași - Galați, a lovit mortal un bărbat a cărui identitate a rămas, încă, necunoscută. Din primele cercetări efectuate de polițiști, se pare că este vorba despre o sinucidere. Tragedia s-a petrecut la scurt timp după ce acceleratul a părăsit Stația CFR Bârlad, la o distanță de aceasta…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: