Home » Social » Firmele, la lecții despre protecția muncii

Firmele, la lecții despre protecția muncii

de Roxana NĂSTASĂ

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui a demarat o acțiune de informare a agenților economici privind importanța respectării normelor de protecție a muncii.

În cadrul acestei acțiuni, inspectori din cadrul ITM Vaslui au avut o întâlnire cu 14 angajatori din județ, care au fost selectați pentru a participa la campania privind îmbunătățirea stării de securitate în muncă a lucrătorilor. Scopul a fost activitatea de informare, conștientizare, monitorizare și control privind respectarea prevederilor legale referitoare la legislația securității și sănătății în muncă.
„Aceste întreprinderi, selectate pentru desfășurarea proiectului, vor fi informate, îndrumate, monitorizate și controlate în vederea diminuării sau eliminării deficiențelor identificate de inspectorii de muncă și îmbunătățirea condițiilor de muncă. Evaluarea finală, bazată pe evoluția acestor întreprinderi, va stabili dacă obiectivele proiectului au fost atinse și dacă aceste întreprinderi se pot constitui în exemple de bune practici pentru celelalte întreprinderi sau unități. Firmele participante vor fi promovate de inspectorii de muncă în cadrul întâlnirilor trimestriale cu angajatorii, cu reprezentanții acestora, cu lucrătorii desemnați și cu partenerii sociali”, a declarat Gheorghe Chirvase, directorul ITM Vaslui.

de Roxana NĂSTASĂ Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui a demarat o acțiune de informare a agenților economici privind importanța respectării normelor de protecție a muncii. În cadrul acestei acțiuni, inspectori din cadrul ITM Vaslui au avut o întâlnire cu 14 angajatori din județ, care au fost selectați pentru a participa la campania privind îmbunătățirea stării de securitate în muncă a lucrătorilor. Scopul a fost activitatea de informare, conștientizare, monitorizare și control privind respectarea prevederilor legale referitoare la legislația securității și sănătății în muncă. „Aceste întreprinderi, selectate pentru desfășurarea proiectului, vor fi informate, îndrumate, monitorizate și controlate în vederea diminuării…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: