Home » National » Șarapova a fost eliminată în turul doi la Stuttgart. Simona HALEP va urca pe poziția a doua în clasamentul WTA

Șarapova a fost eliminată în turul doi la Stuttgart. Simona HALEP va urca pe poziția a doua în clasamentul WTA

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova, cap de serie numărul unu și locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari, iar Simona Halep va urca pe poziția a doua în clasamentul WTA.

Șarapova a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-1, după două ore și 27 de minute, de Angelique Kerber (Germania), poziția 14 în ierarhia mondială.

În sferturi de finală, Kerber o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Makarova, a șasea favorită a competiției și locul 8 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-3, de compatrioata sa Marina Melnikova, jucătoare ajunsă pe tabloul principal din postura delucky loser și poziția 194 în clasamentul mondial.

Maria Șarapova, câștigătoare la ultimele trei ediții ale turneului de la Stuttgart, trebuia să ajungă în semifinale pentru a putea să-și păstreze locul secund în clasamentul WTA.

În clasamentul WTA dat publicității luni, Maria Șarapova se află pe locul doi cu 7.890 puncte, iar Simona Halep ocupă poziția a treia, cu 7.571 de puncte.

Simona Halep a mai ocupat locul 2 în clasamentul WTA timp de opt săptămâni, în perioada 11 august – 6 octombrie 2014.

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 2 și locul 3 WTA, va juca, vineri, de la ora 15.00, împotriva sportivei italiene Sara Errani, locul 15 WTA, în sferturile de finală ale turneului din categoria Premier de la Stuttgart, dotat cu premii în valoare de 731.000 de dolari.

Sursa: mediafax.ro

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova, cap de serie numărul unu și locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari, iar Simona Halep va urca pe poziția a doua în clasamentul WTA. Șarapova a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-1, după două ore și 27 de minute, de Angelique Kerber (Germania), poziția 14 în ierarhia mondială. În sferturi de finală, Kerber o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Makarova, a șasea favorită a competiției și locul 8 WTA,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: