Home » Justitie » Hoți din mașini, prinși de polițiști

Hoți din mașini, prinși de polițiști

de Marian MOCANU

Polițiștii de investigații criminale vasluieni au prins trei tineri din Moara Grecilor, autori ai mai multor furturi din autovehicule. Indivizii, având vârste cuprinse între 15 și 18 ani, acționau noaptea, în municipiul Vaslui. Metoda de operare era foarte simplă: tinerii căutau autovehiculele uitate descuiate din care furau tot ce găseau, radiocasetofoane, ochelari ori alte bunuri. Cei trei tineri nu se dădeau în lături să fure, dacă nu găseau altceva, oglinzile retrovizoare sau chiar carburantul din rezervor.

Prejudiciul se ridică la suma de 2.500 lei, fiind recuperat în totalitate. Cei trei tineri sunt în continuare cercetați pentru stabilirea întregii activități infracționale, pe numele lor urmând a se întocmi dosare penale pentru furt calificat.

Conform datelor furnizate de Compartimentul Comunicare al IPJ Vaslui, de la începutul acestui an, la nivelul județului Vaslui au fost sesizate 56 furturi din auto, cele mai multe fapte, 47, fiind comise în mediul urban. Din  numărul total de fapte sesizate, în 35 de cazuri au fost sustrase obiecte din interiorul autovehiculelor, iar alte 13 sesizări au fost primite cu privire la furtul de componente din exteriorul autovehiculelor.

de Marian MOCANU Polițiștii de investigații criminale vasluieni au prins trei tineri din Moara Grecilor, autori ai mai multor furturi din autovehicule. Indivizii, având vârste cuprinse între 15 și 18 ani, acționau noaptea, în municipiul Vaslui. Metoda de operare era foarte simplă: tinerii căutau autovehiculele uitate descuiate din care furau tot ce găseau, radiocasetofoane, ochelari ori alte bunuri. Cei trei tineri nu se dădeau în lături să fure, dacă nu găseau altceva, oglinzile retrovizoare sau chiar carburantul din rezervor. Prejudiciul se ridică la suma de 2.500 lei, fiind recuperat în totalitate. Cei trei tineri sunt în continuare cercetați pentru stabilirea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: