Home » Monden » Amalia Năstase, primele declarații despre cea de-a treia sarcină! ”N-a fost planificată sarcina, dar s-a întâmplat”

Amalia Năstase, primele declarații despre cea de-a treia sarcină! ”N-a fost planificată sarcina, dar s-a întâmplat”

Vestea că Amalia Năstase va avea, în ciuda faptului că se apropie de 40 de ani, un al treilea copil a surprins pe toată lumea din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, fosta soție a legendarului Ilie Năstase este mai fericită ca niciodată, ea urmând să nască, în toamnă, un băiețel.

Amalia Năstase a făcut anunțul cel mare: este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Iar vestea a fost primită cum nu se poate mai bine de întreaga ei familie. ”În ultimii trei ani și jumătate, am văzut mii de copii nou-născuți! Și tot timpul mi-am dorit să mai am și eu un copil mic, pentru că îmi era dor de un bebeluș! N-a fost planificată sarcina, dar s-a întâmplat dorindu-ne să avem încă un copil!”, a spus Amalia Năstase pentru Star News de la Antena1. Mai mult, vedeta a dezvăluit și cum a dat vestea.”Răzvan nu știa ce să zică! „Ești sigură?”. ”Da, sunt sigură! Nu, nu, trebuie să mergem la doctor…”.  ”Dar ești sigură?”. ”Sunt foarte sigură!”. Și a fost foarte emoționat, fiind primul lui copil”, mai povestește, amuzată, Amalia Năstase.

Ceea ce a dezorinetat-o puțin pe vedetă a fost faptul că a aflat că va avea un băiețel, ea fiind obișnuită cu fetele. ”Eu mă așteptam să am o a treia fetiță, drept să îți spun, pentru că, făcând două fete, am zis „Ah, e clar că o să fie fetiță!” și mi se părea așa, o normalitate. Și când mi-au spus că e băiat, am zis „Uhhh, ce facem?!”. Nici nu mă așteptam să îmi spună atât de repede că e băiețel! Mi-au spus doi ecografiști la fel și am fost foarte emoționată, pentru că nu mă așteptam să îmi spună la ecografia aceea sexul copilului!”, a mai dezvăluit, pentru Star News, Amalia.Evident, întreaga familie este în culmea fericirii. ”Fetele sunt foarte fericite! Emma, când am anunțat-o, zice: „Nici nu știu dacă să plâng sau să râd! Nu știu!”. Era foarte emoționată! Și Alessia, la fel! Și caută nume și vin la mine cu tot felul de propuneri, și discutăm, și avem liste, se gândesc cum să mobileze camera, ce culori, cum facem, sunt foarte implicate!”, spune ea.

Din fericire, deși se apropie de 40 de ani, Amalia nu simte să fie o sarcină dificilă. ”Deocamdată nu e greu, pentru că sunt în 15 săptămâni, dar, mai târziu, se pare că e mai greu, cu cât ești mai în vârstă! Din ce în ce mai multe femei au copii din ce în ce mai târziu! Eu am avut și fetele, când eram tânără, dar vârsta mea este vârsta la care multe femei au primul copil! Amețeli nu am avut, doar grețuri! Le-am avut și la celelalte sarcini! Pofte am mereu! Nu pot să mănânc anumite lucruri și nu-mi plac parfumurile! Astea sunt chestiile mai speciale! Nu am pofte de genul „dacă nu mănânc acum căpșuni, mor!”. N-am avut așa ceva, dar simt toate mirosurile! Nu m-am mai parfumat de vreo trei luni!”, a mai dezvăluit vedeta.Iar acum, că urmează să nască, Amalia Năstase se pregătește și de nuntă. ”Știi ce se întâmplă?! Până acum, n-a fost așa….când ai o relație cu cineva cu care te înțelegi foarte bine, nu simți nevoia să ai și o hârtie. Când apare un copil, se mai schimbă lucrurile, pentru că el vrea să știe că are un tată și o mamă! Până acum nu a fost o necesitate, dar acum bănuiesc că, înainte să se nască, vom face și pasul acesta!”, a mai dezvăluit Amalia Năstase.

Sursa: spynews.ro

Vestea că Amalia Năstase va avea, în ciuda faptului că se apropie de 40 de ani, un al treilea copil a surprins pe toată lumea din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, fosta soție a legendarului Ilie Năstase este mai fericită ca niciodată, ea urmând să nască, în toamnă, un băiețel. Amalia Năstase a făcut anunțul cel mare: este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Iar vestea a fost primită cum nu se poate mai bine de întreaga ei familie. ”În ultimii trei ani și jumătate, am văzut mii de copii nou-născuți! Și tot timpul mi-am dorit să mai am și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: