Home » National » Un deținut de la Penitenciarul Rahova s-a sinucis. Iată motivul

Un deținut de la Penitenciarul Rahova s-a sinucis. Iată motivul

Un deținut de la Penitenciarul Rahova s-a spânzurat, după ce a aflat că cererea sa de eliberare condiționată a fost amânată de comisie. În ciuda intervenției medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Un deținut de la Penitenciarul Rahova s-a sinucis în celula sa, după ce a aflat că a primit o amânare din partea comisiei de eliberare condiționată a penitenciarului.

Bărbatul a fost găsit spânzurat de către agenți. Deși ajutorul medicilor a fost solicitat imediat, deținutul nu a mai putut fi salvat.

Potrivit sursei citate, bărbatul fusese condamnat la opt ani de închisoare pentru trafic de persoane și viol. De curând însă, făcuse o cerere de eliberare condiționată, dar care fusese amânată de comisie. Acesta ar fi fost și motivul pentru care deținutul a decis să-și pună capăt zilelor.

Reprezentanții închisorii au sesizat procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sector 5, care au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele decesului.

Sursa: gandul.info

Un deținut de la Penitenciarul Rahova s-a spânzurat, după ce a aflat că cererea sa de eliberare condiționată a fost amânată de comisie. În ciuda intervenției medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Un deținut de la Penitenciarul Rahova s-a sinucis în celula sa, după ce a aflat că a primit o amânare din partea comisiei de eliberare condiționată a penitenciarului. Bărbatul a fost găsit spânzurat de către agenți. Deși ajutorul medicilor a fost solicitat imediat, deținutul nu a mai putut fi salvat. Potrivit sursei citate, bărbatul fusese condamnat la opt ani de închisoare pentru trafic de persoane și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: