Home » Social » Activități de Ziua Veteranilor de Război

Activități de Ziua Veteranilor de Război

de Alex SAVA

Întrucât mâine se sărbătorește Ziua Veteranilor de Război, Garnizoana Vaslui și Filiala Județeană Vaslui „Peneș Curcanul” a Asociației Naționale a Veteranilor de Război, în colaborare cu Instituția Prefectului Vaslui, Consiliul Județean Vaslui și Primăria municipiului Vaslui, vor organiza o serie de manifestări pentru omagierea eroilor căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial.

Astfel, la ora 11, la Monumentul Eroilor din fața Liceului „Mihail Kogălniceanu”, va avea loc o ceremonie de depuneri de coroane, la care vor participa, alături de organizatori, aproximativ 25 de veterani de război și văduve de veterani de război. La ora 12 va avea loc o adunare omagială, în sala de ședințe a Consiliului Județean Vaslui, unde vor fi ținute alocuțiuni și vor fi înmânate veteranilor de război și văduvelor de veterani de război diplome și plachete aniversare. La aceste manifestări au fost invitați să participe și grupuri de elevi din instituțiile de învățământ din municipiul Vaslui.

„Adresăm invitația și către instituțiile mass-media din județul Vaslui pentru a ne fi alături și de a aduce, la rândul dumneavoastră, un omagiu veteranilor de război prin reliefarea modului de desfășurare a manifestărilor organizate. Noi, cei care nu am cunoscut pe viu atrocitățile unei conflagrații armate trebuie și chiar suntem obligați să ne înclinăm în fața celor pe care ne propunem să-i omagiem pe 29 aprilie”, ne-a declarat col. Teofil Costin, Comandantul Centrului Militar Județean Vaslui.

de Alex SAVA Întrucât mâine se sărbătorește Ziua Veteranilor de Război, Garnizoana Vaslui și Filiala Județeană Vaslui „Peneș Curcanul” a Asociației Naționale a Veteranilor de Război, în colaborare cu Instituția Prefectului Vaslui, Consiliul Județean Vaslui și Primăria municipiului Vaslui, vor organiza o serie de manifestări pentru omagierea eroilor căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial. Astfel, la ora 11, la Monumentul Eroilor din fața Liceului „Mihail Kogălniceanu”, va avea loc o ceremonie de depuneri de coroane, la care vor participa, alături de organizatori, aproximativ 25 de veterani de război și văduve de veterani de război. La ora 12 va avea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: