Home » Justitie » Fetiță accidentată în satul Zorleni!

Fetiță accidentată în satul Zorleni!

de Răzvan CĂLIN

O minoră în vârstă de 10 ani, a suferit un traumatism cranio-facial și policontuzii după ce a fost lovită de o mașină.

Accidentul s-a petrecut ieri dimineață, pe Drumul Național (DN) 24 A, în jurul orei 7.45. Victima este o fetiță în vârstă de 10 ani, din satul Zorleni.

”Din cercetările efectuate de colegii de la Biroul Drumuri Naționale și Europene Bârlad a reieșit că mașina implicată în accident era condusă de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Bârlad. Acesta se deplasa cu autoturismul din direcția Bârlad către Murgeni. În momentul în care a intrat în satul Zorleni a acroșat o minoră care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nesemnalizat și fără a se asigura în prealabil”, ne-a declarat agentul principal Alina Tonică, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

La fața locului a ajuns o ambulanță de la Stația Bârlad, iar după ce echipajul i-a oferit primul ajutor fetiței, a transportat-o la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. Aici, fetița a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial și policontuzii. În funcție de rezultatul investigațiilor de specialitate, medicii bârldeni vor decide dacă se impune sau nu transferul fetiței la un spital din Iași. Șoferul mașinii  implicată în accident a fost testat cu alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare din culpă.

de Răzvan CĂLIN O minoră în vârstă de 10 ani, a suferit un traumatism cranio-facial și policontuzii după ce a fost lovită de o mașină. Accidentul s-a petrecut ieri dimineață, pe Drumul Național (DN) 24 A, în jurul orei 7.45. Victima este o fetiță în vârstă de 10 ani, din satul Zorleni. ”Din cercetările efectuate de colegii de la Biroul Drumuri Naționale și Europene Bârlad a reieșit că mașina implicată în accident era condusă de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Bârlad. Acesta se deplasa cu autoturismul din direcția Bârlad către Murgeni. În momentul în care a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: