Home » Sanatate » O gură de oxigen la CPU

O gură de oxigen la CPU

de Mihaela NICULESCU

Insistențele conducerii Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” la Ministerul Sănătății nu au rămas fără ecou. Săptămâna trecută, Ministerul Sănătății a aprobat ca doi medici generaliști să lucreze la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU).

„Am obținut de la Minister derogare pentru doi medici de familie, fapt care va mai descongestiona activitatea de la CPU. Noii medici sunt dr. Larisa Timofte, medic de familie în Negrești și dr. Ioana Lupeică, medic de familie în Oltenești, județul Vaslui. Ambele au cabinete medicale individuale.”, a declarat dr. Gabriela Daniș, directorul medical al Spitalului „Elena Beldiman”.

Cei doi medici au început să lucreze de câteva zile la CPU, unde vor face doar gărzi.

În cel mai scurt timp, spitalul va scoate la concurs șase posturi de medici urgentiști: două posturi de medici specialiști în urgențe, două posturi de medici specialiști în urgență pediatrică, și doi medici generaliști cu competență în medicină de urgență.

de Mihaela NICULESCU Insistențele conducerii Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” la Ministerul Sănătății nu au rămas fără ecou. Săptămâna trecută, Ministerul Sănătății a aprobat ca doi medici generaliști să lucreze la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU). „Am obținut de la Minister derogare pentru doi medici de familie, fapt care va mai descongestiona activitatea de la CPU. Noii medici sunt dr. Larisa Timofte, medic de familie în Negrești și dr. Ioana Lupeică, medic de familie în Oltenești, județul Vaslui. Ambele au cabinete medicale individuale.”, a declarat dr. Gabriela Daniș, directorul medical al Spitalului „Elena Beldiman”. Cei doi medici au început să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

One comment

  1. Aducem generalisti la CPU dupa ce in urma cu cativa ani Petcu, Chirile, Zavate&co. au fugarit, realmente, un medic primar pe medicina de urgente, cu specializare pe SMURD, si toate celelalte competente conexe care desi era din Iasi dorea sa se stabileasca la Barlad. Astazi medicul respectiv este doctorand al UMF Iasi si preparator universitar la Catedra de Medicina de Urgenta condusa de dr. Diana Cimpoesu. „CINSTE LOR!” pentru aceasta realizare. Si poate se gandeste cinva sa ii concedieze pentru tot „binele” facut spitalului barladean!

%d blogeri au apreciat: