Home » Justitie » Tupeu de mic tâlhar

Tupeu de mic tâlhar

de Marian MOCANU

Arestat preventiv lunea trecută sub acuzația de tâlhărie calificată, „moțul” de doar 16 ani David Ciubotaru a contestat în van această măsură dictată împotriva sa de judecătorii bârlădeni.

Judecătorii Tribunalului Vaslui au considerat că gravitatea faptei impune ca tânărul David Ciubotaru să fie cercetat în stare de arest, respingând contestația formulată de acesta. Venit în Bârlad tocmai din județul Alba, unde locuiește, lui Ciubotaru i-a plăcut telefonul unui tânăr de aceeași vârstă astfel că i l-a smuls din mâini și a luat-o la goană. Victima, care a plecat în urmărirea hoțului, s-a ales și cu mai multe lovituri administrate de tânărul tâlhar, în dorința acestuia din urmă de a scăpa.

Identificat repede de polițiști, David Ciubotaru s-a ales cu dosar penal pentru tâlhărie calificată, riscând o pedeapsă de până la zece ani de închisoare.

de Marian MOCANU Arestat preventiv lunea trecută sub acuzația de tâlhărie calificată, „moțul” de doar 16 ani David Ciubotaru a contestat în van această măsură dictată împotriva sa de judecătorii bârlădeni. Judecătorii Tribunalului Vaslui au considerat că gravitatea faptei impune ca tânărul David Ciubotaru să fie cercetat în stare de arest, respingând contestația formulată de acesta. Venit în Bârlad tocmai din județul Alba, unde locuiește, lui Ciubotaru i-a plăcut telefonul unui tânăr de aceeași vârstă astfel că i l-a smuls din mâini și a luat-o la goană. Victima, care a plecat în urmărirea hoțului, s-a ales și cu mai multe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile