Home » Social » Câini sterilizați gratuit la Tutova

Câini sterilizați gratuit la Tutova

de Mihaela NICULESCU

Pe parcursul a trei zile, peste 200 de câini din comuna Tutova, atât maidanezi cât și din gospodăriile localnicilor, vor fi sterilizați gratuit.

Asociația britanică Spaycation, în colaborare cu Asociația „Ajutați-l pe Azorel” au primit acceptul primarului Ioan Corciovă de a steriliza câinii. Astfel, cinci medici veterinari români și englezi, voluntari ai asociației britanice, au trecut la treabă.

Singura modalitate de a reduce numărul câinilor comunitari de pe străzi, este sterilizarea. Autoritățile locale ar putea fi ajutate în acest demers de asociații precum Romanian Rescue Association, Vier Pfoten, sau Spycation, numai să-și dorească. Este nevoie de un spațiu corespunzător pentru sterilizare și de multă bunăvoință. Vom reveni cu amănunte.

de Mihaela NICULESCU Pe parcursul a trei zile, peste 200 de câini din comuna Tutova, atât maidanezi cât și din gospodăriile localnicilor, vor fi sterilizați gratuit. Asociația britanică Spaycation, în colaborare cu Asociația „Ajutați-l pe Azorel” au primit acceptul primarului Ioan Corciovă de a steriliza câinii. Astfel, cinci medici veterinari români și englezi, voluntari ai asociației britanice, au trecut la treabă. Singura modalitate de a reduce numărul câinilor comunitari de pe străzi, este sterilizarea. Autoritățile locale ar putea fi ajutate în acest demers de asociații precum Romanian Rescue Association, Vier Pfoten, sau Spycation, numai să-și dorească. Este nevoie de un…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: