Home » Justitie » Spărgătorul de automate de cafea

Spărgătorul de automate de cafea

de Marian MOCANU

Alexandru Ciurariu și-a făcut, la numai 17 ani, o carieră în hoție. A început prin forțarea mai multor automate de cafea, de unde a furat peste 500 lei, apoi a continuat cu alte furtișaguri. Acum este cercetat pentru furt calificat în stare de arest la domiciliu.

Vasluianul Alexandru Ciurariu era deja cercetat, încă de la începutul lunii aprilie, de polițiști pentru comiterea mai multor fapte de furt calificat. Atunci, judecătorii au decis instituirea măsurii de control judiciar. La sfârșitul săptămânii trecute, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică Vaslui și jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui l-au depistat pe tânărul în vârstă de 17 ani, ca fiind autorul furtului unor bancnote din automate pentru cafea. În noaptea de 23/24 aprilie, tânărul a spart trei automate pentru cafea aflate la parterul unor blocuri din municipiul Vaslui, de unde a reușit să fure 308 bancnote a câte 1 leu. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în zile din luna martie Ciurariu a mai spart alte automate de cafea din care a furat aproximativ 200 lei. Practic, atunci tânărul își făcea ucenicia, trecând ulterior la furturi mai serioase, iar când rămânea fără bani, mai spărgea un automat de cafea.

Tânărul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui și a dispus măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 zile.

de Marian MOCANU Alexandru Ciurariu și-a făcut, la numai 17 ani, o carieră în hoție. A început prin forțarea mai multor automate de cafea, de unde a furat peste 500 lei, apoi a continuat cu alte furtișaguri. Acum este cercetat pentru furt calificat în stare de arest la domiciliu. Vasluianul Alexandru Ciurariu era deja cercetat, încă de la începutul lunii aprilie, de polițiști pentru comiterea mai multor fapte de furt calificat. Atunci, judecătorii au decis instituirea măsurii de control judiciar. La sfârșitul săptămânii trecute, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică Vaslui și jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: