Home » Justitie » Viol între doi băieți minori

Viol între doi băieți minori

de Marian MOCANU

Luni seara, un tânăr de doar 13 ani a violat un copil cu patru an mai mic, fapta petrecându-se sub ochii fratelui victimei, în vârstă de doar cinci ani.

Plecați după apă la o fântână de la marginea satului Teișoru, comuna Pușcași, doi copii în vârstă de nouă, respectiv cinci ani, au fost acostați de un băiat mai mare, în vârstă de 13 ani. Acesta din urmă l-a obligat pe copilul de nouă ani să întrețină relații sexuale cu el, amenințându-i pe cei doi frați că, în caz în care vor spune ceva, vor fi omorâți.

După incident, speriați, cei doi frați au povestit părinților cele întâmplate. Aceștia au anunțat evenimentul la numărul de urgență 112. Băiatul în vârstă de nouă ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, având leziuni specifice unei agresiuni sexuale, urmând a fi consiliat de psihologi.

„Polițiștii Postului de Poliție Pușcași și cei ai Secției Rural 1 Vaslui desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. În cauză, fiind vorba de minori, au fost sesizați și reprezentanții Direcției deAsistență Socială și Protecția Copilului”, a precizat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

de Marian MOCANU Luni seara, un tânăr de doar 13 ani a violat un copil cu patru an mai mic, fapta petrecându-se sub ochii fratelui victimei, în vârstă de doar cinci ani. Plecați după apă la o fântână de la marginea satului Teișoru, comuna Pușcași, doi copii în vârstă de nouă, respectiv cinci ani, au fost acostați de un băiat mai mare, în vârstă de 13 ani. Acesta din urmă l-a obligat pe copilul de nouă ani să întrețină relații sexuale cu el, amenințându-i pe cei doi frați că, în caz în care vor spune ceva, vor fi omorâți. După…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. sasdb

%d blogeri au apreciat: