Home » Administratie » Programul prestatorilor de servicii în minivacanța de 1 Mai

Programul prestatorilor de servicii în minivacanța de 1 Mai

de Marian MOCANU
Dat fiind faptul că 1 Mai, Ziua internațională a muncii, este declarată sărbătoare națională, instituțiile publice vor fi închise, urmând ca programul de funcționare, inclusiv la casierii, să fie reluat începând cu luni, 4 mai.
Vineri, 1 mai, și sâmbătă, 2 mai, bancile vor fi închise, funcționând doar serviciile ATM și Internet banking.
În ceea ce privește companiile furnizoare de utilități publice, o parte din acestea vor fi închise, atât casieriile, cât și birourile de relații cu publicul.
Casieriile și direcțiile Aquavas Sa sucursala vaslui vor fi deschise vineri și sâmbătă până la ora 12, în timp ce la firma de salubritate Goscom SA, casieriile vor fi închise pe data de 1 mai, urmând ca sâmbătă, 2 mai, să funcționeze după program scurt, până la ora 12.
În toată această perioadă, dispeceratele de intervenție a companiilor vor funcționa non-stop, echipele de intervenție fiind pregătite să intervină în cazul apariției unor eventuale avarii. Autobuzele și microbuzele societății Transurb SA Vaslui vor circula, pe 1 și 2 mai, după programul de sâmbătă, iar pe data de 3 mai după programul de duminică.
de Marian MOCANU Dat fiind faptul că 1 Mai, Ziua internațională a muncii, este declarată sărbătoare națională, instituțiile publice vor fi închise, urmând ca programul de funcționare, inclusiv la casierii, să fie reluat începând cu luni, 4 mai. Vineri, 1 mai, și sâmbătă, 2 mai, bancile vor fi închise, funcționând doar serviciile ATM și Internet banking. În ceea ce privește companiile furnizoare de utilități publice, o parte din acestea vor fi închise, atât casieriile, cât și birourile de relații cu publicul. Casieriile și direcțiile Aquavas Sa sucursala vaslui vor fi deschise vineri și sâmbătă până la ora 12, în timp…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: