Home » Monden » E uluitor ce s-a intamplat in numai o luna! Averea lui Dinu Patriciu se duce pe Apa Sambetei

E uluitor ce s-a intamplat in numai o luna! Averea lui Dinu Patriciu se duce pe Apa Sambetei

Dinu Patriciu a fost, ani la rand, cel mai bogat roman, insa, dupa moartea acestuia, imperiul pe care l-a cladit se clatina serios. In numai o luna, o singura banca a obtinut executarea silita in zece dosare, iar sumele nu sunt deloc de neglijat.

Patriciu a decedat anul trecut, insa datoriile pe care le-a facut il urmaresc si in mormant! Cel mai probabil, acestea vor fi platite de urmasii milionarului. In numai o luna, judecatorii au admis zece cereri de executare silita facute de o banca impotriva afaceristului, iar lucrurile nu se opresc aici.
Banca se va indrepta impotriva mostentorilor celui care a fost mult timp cel mai bogat roman pentru a-si recupera banii. Si aceasta nu este singura problema a urmasilor milionarului. 
Somate sa plateasca!
La inceputul acestui an, Dana, Ana si Maria Patriciu, vaduva milionarului si cele doua fiice, au fost date in judecata de Ministerul Finantelor Publice. Cei de la ANAF-ul cer achitarea prejudiciul stabilit de magistrati, in valoare de cateva milioane de dolari, paguba adusa statului in dosarul Rompetrol. Procesul penal impotriva lui Patriciu a fost inchis dupa decesul acestuia, insa nu acelasi lucru s-a intamplat si cu litigiul civil.Avere fabuloasa in 2007
In 2007, Dinu Patriciu avea o avere estimata la peste 3 miliarde de euro. In Topul Forbes al miliardarilor lumii pe 2012, acesta figura cu 1,5 miliarde de dolari, in scadere cu 700 de milioane de dolari fata de 2011. Conform Top 300 Capital din 2013, Patriciu mai avea doar 250 de milioane de euro.
Sursa: cancan.ro
Dinu Patriciu a fost, ani la rand, cel mai bogat roman, insa, dupa moartea acestuia, imperiul pe care l-a cladit se clatina serios. In numai o luna, o singura banca a obtinut executarea silita in zece dosare, iar sumele nu sunt deloc de neglijat. Patriciu a decedat anul trecut, insa datoriile pe care le-a facut il urmaresc si in mormant! Cel mai probabil, acestea vor fi platite de urmasii milionarului. In numai o luna, judecatorii au admis zece cereri de executare silita facute de o banca impotriva afaceristului, iar lucrurile nu se opresc aici. Banca se va indrepta impotriva mostentorilor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: