Home » Justitie » A furat în Germania, dar a fost prins în Bârlad!

A furat în Germania, dar a fost prins în Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Un bârlădean dat în urmărire europeană de autoritățile din Germania a fost prins de polițiștii din Bârlad.

Recent, polițiștii bârlădeni au depistat un localnic care a fost dat în urmărire europeană de autoritățile judiciare din Germania pentru că a comis mai multe infracțiuni de furt pe teritoriul acestei țări. Este vorba despre Robert Ilie, în vârstă de 25 de ani, din Bârlad, care pe 30 decembrie a fost prins în oraș de o echipă formată din polițiști și jandarmi.

”Autoritățile judiciare din Germania au emis pe numele său un mandat european de arestare în vederea cercetărilor pentru comiterea a cinci infracțiuni de caz deosebit de grav de furt și furt agravat în grup organizat. Tânărul are calitatea de complice, iar faptele au fost comise în cursul anului 2014. Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Bărbatul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vaslui și a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași care a dispus reținerea pe bază de ordonanță. Urmează a fi prezentat magistraților de la Curtea de Apel Iași în vederea emiterii mandatului și demarării procedurilor de predare către autoritățile din Germania.

de Răzvan CĂLIN Un bârlădean dat în urmărire europeană de autoritățile din Germania a fost prins de polițiștii din Bârlad. Recent, polițiștii bârlădeni au depistat un localnic care a fost dat în urmărire europeană de autoritățile judiciare din Germania pentru că a comis mai multe infracțiuni de furt pe teritoriul acestei țări. Este vorba despre Robert Ilie, în vârstă de 25 de ani, din Bârlad, care pe 30 decembrie a fost prins în oraș de o echipă formată din polițiști și jandarmi. ”Autoritățile judiciare din Germania au emis pe numele său un mandat european de arestare în vederea cercetărilor pentru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin