Home » Monden » Câștigul de la Loto, coincidență incredibilă sau fraudă uriașă?

Câștigul de la Loto, coincidență incredibilă sau fraudă uriașă?

Noroc incredibil? Coincidență aproape imposibilă? Fraudă crasă? Asta se întreabă, de 5 zile, milioane de români. Nebunia a pornit după extragerea suplimentară Loto 6/49 de Anul Nou, desfășurată miercuri, 30 decembrie. Pentru prima oară în istorie, cele două bilete câștigătoare ale marelui premiu au fost jucate la aceeași agenție.

Nimeni nu se îndoiește că ai nevoie de un munte de noroc ca să câștigi la Loto 6/49. Mai ales când completezi doar variante simple pe bilet. Adică ai o șansă din 13.983.816. Să existe doi câștigători care au jucat tot variante simple este și mai improbabil. Stați puțin, că incredibilul abia acum urmează! Două bilete, aceeași variantă simplă, zile diferite, aceeași agenție. Credeți că mai poate cineva calcula care sunt șansele ca acest eveniment să se întâmple? Nici măcar cele mai puternice calculatoare din lume…Și, totuși, s-a întâmplat la Găești, un orășel cu mai puțin de 14.000 de locuitori din Dâmbovița. Miercuri, 30 decembrie, au fost două extrageri la jocul 6 din 49. Cea obișnuită, la care nu s-a înregistrat nici un câștigător. Apoi, a urmat extragerea suplimentară. Și, urrraaaa, s-a câștigat! Chiar de două ori. Fiecărui bilet câștigător, unul jucat pe 22 decembrie, celălalt pe 24 decembrie la, repetăm, aceeași agenție Loto din Găești, îi va reveni un premiu de 16.161.917 lei. Adică aproape 3,6 milioane de euro. Cei doi câștigători vor rămâne, după impozitare, cu puțin peste 3.000.000 de euro fiecare. Pentru că norocoșii (sau norocosul) care au dat matematica și statisticile peste cap nu și-au revendicat încă premiile, Click! vă prezintă cele mai vehiculate scenarii.

Câștigătorii: soț și soție

Ambele bilete câștigătoare, jucate la un interval de două zile, au costat 34,9 lei fiecare, au fost completate cu câte trei variante simple la 6/49 și două numere la Noroc. Reprezentanții Loteriei nu au confirmat faptul că celelalte două variante (pe lângă cea câștigătoare) ar fi aceleași pe ambele bilete. Este posibil ca doi membri ai unei familii să fi jucat o variantă cu numere importante pentru acea familie (variantă ieșită câștigătoare) și alte două variante cu numere aleatorii.

Un câștigător, două bilete jucate

E posibil ca un singur om să fi jucat două bilete, în zile diferite. Poate numerele ieșite câștigătoare reprezintă ceva pentru persoana respectivă, iar restul variantelor au fost alese aleatoriu.

Coincidență aproape imposibilă

Doi oameni care nu se cunosc joacă, din întâmplare, aceleași numere. Tot din întâmplare, în același oraș și la aceeași agenție. Imposibil? Cine poate ști? Zvonurile sunt, de cinci zile, la ele acasă în Găești. Unii susțin că unul dintre câștigători e fost polițist, iar celălalt, fiul unui instructor auto. Nimeni nu poate însă să-i indice pe cei doi fantomatici câștigători.


Fraudă

Nu puține sunt vocile celor care au susținut în ultimii ani că totul este o mare înșelătorie a conducerii Loteriei Române. Faptul că marile premii se câștigă mai ales în ajun de sărbători importante e un argument în acest sens. Cum ar fi fost posibil însă așa ceva? Un “voluntar” anonim, de undeva din țară, joacă numerele indicate de cei care trag sforile, contra unui comision “gras”. Poate acel “voluntar” s-a gândit apoi să joace și el un bilet cu numerele indicate “de sus”.

Marile premii, date de Sărbători

De nouă ori în ultimii zece ani s-a câștigat marele premiu Loto de sărbători, din totalul de 47 de câștiguri la categoria 1. Marele premiu a fost împărțit la mai mulți câștigători de 5 ori: câte doi fericiți în anii 2015, 2008, din nou 2008, 2005. În 10 octombrie 2010 au fost trei câștigători ai marelui premiu.

Sursa: click.ro

Noroc incredibil? Coincidență aproape imposibilă? Fraudă crasă? Asta se întreabă, de 5 zile, milioane de români. Nebunia a pornit după extragerea suplimentară Loto 6/49 de Anul Nou, desfășurată miercuri, 30 decembrie. Pentru prima oară în istorie, cele două bilete câștigătoare ale marelui premiu au fost jucate la aceeași agenție. Nimeni nu se îndoiește că ai nevoie de un munte de noroc ca să câștigi la Loto 6/49. Mai ales când completezi doar variante simple pe bilet. Adică ai o șansă din 13.983.816. Să existe doi câștigători care au jucat tot variante simple este și mai improbabil. Stați puțin, că incredibilul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile