Home » Justitie » Pacient al Spitalului Județean Vaslui, cercetat penal după ce a provocat un incendiu în UPU

Pacient al Spitalului Județean Vaslui, cercetat penal după ce a provocat un incendiu în UPU

Un bărbat de 60 de ani din Zăpodeni este cercetat de polițiști pentru distrugere după ce a provocat un incendiu în izolatorul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vaslui, unde rămăsese nesupravegheat după acordarea asistenței medicale.

Panică în Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Un bărbat aflat sub influența alcoolului a dat foc cu chibritul la un pat din izolatorul Unității de Primiri Urgențe (UPU), acolo unde cadrele medicale l-au dus, după acordarea consultului de specialitate, pentru a fi transferat cu ambulanța la Secția de Psihiatrie. În foarte scurt timp, flăcările au cuprins salteaua, lenjeria și patul respectiv, fumul gros rezultat conducând la declanșarea sistemului de alarmare la incendiu și, implicit, la alertarea personalului medical de la UPU. Trei echipaje de pompieri s-au deplasat în câteva minute la spitalul vasluian, însă nu a mai fost nevoie de intervenția echipajelor întrucât incendiul fusese stins de angajații unității medicale, care au spart și geamurile încăperii pentru evacuarea fumului.

„Pe timpul cercetărilor, bărbatul de 60 de ani a afirmat că a incendiat patul pe motiv că i s-ar fi făcut frig. Atât pacientul în cauză cât și un alt bolnav aflat în respectiva încăpere au fost evacuați la timp de personalul medical. Pe nunele bărbatului care a provocat incendiul s-a întocmit dosar penal pentru distrugere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

După finalizarea anchetei la fața locului, bărbatul de 60 de ani a fost transportat la Secția de Psihiatrie a SJU Vaslui, situată la aproximativ doi kilometri de spitalul vasluian. (Ionuț PREDA)

Un bărbat de 60 de ani din Zăpodeni este cercetat de polițiști pentru distrugere după ce a provocat un incendiu în izolatorul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vaslui, unde rămăsese nesupravegheat după acordarea asistenței medicale. Panică în Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Un bărbat aflat sub influența alcoolului a dat foc cu chibritul la un pat din izolatorul Unității de Primiri Urgențe (UPU), acolo unde cadrele medicale l-au dus, după acordarea consultului de specialitate, pentru a fi transferat cu ambulanța la Secția de Psihiatrie. În foarte scurt timp, flăcările au cuprins salteaua, lenjeria și patul respectiv, fumul gros…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: