Home » Justitie » 12 ani de închisoare pentru individul din Crivești care și-a omorât unchiul!

12 ani de închisoare pentru individul din Crivești care și-a omorât unchiul!

de Răzvan CĂLIN

Aceasta este sentința pe care Marius Blăniță a primit-o pentru că și-a ucis în bătaie unchiul.

Marți, 5 ianuarie 2016, Tribunalul Vaslui a dispus condamnarea la 12 ani de închisoare a lui Marius Blăniță, din satul Crivești, comuna Tutova, care în toamna anului trecut și-a bătut cu sălbăticie unchiul, lovindu-l cu un par până ce a rămas fără suflare.

În vârstă de 38 de ani, Blăniță era cunoscut în sat drept un individ recalcitrant, mare amator de băuturi alcoolice și un om mereu pus pe harță. De altfel, până ce să comită crima, individul mai făcuse pușcărie, fiind o mai veche ”cunoștință” a oamenilor legii. Pe 4 octombrie 2015, Blăniță și-a omorât cu sânge rece propriul unchi, pe Vasile Bejenaru, de 64 de ani. În ziua respectivă, Blăniță a fost văzut de mai mulți localnici bântuind prin sat, ”afumat” bine și cu chef de scandal. Cum locuia în casa unchiului său, când a revenit acasă i-a cășunat fix pe bătrân pe care a tăbărât cu un par și l-a lovit cu sete de mai multe ori. Nu era pentru prima dată când îl bătea pe cel căruia i se făcuse milă de el și îl luase sub acoperișul său. Chiar părinții săi au fost cei care l-au dat afară din casă, sătui de necazurile pe care le provoca și obținuseră chiar și un ordin de protecție de la instanță.

După ce l-a lovit, Blăniță și-a văzut liniștit de treabă de ca și cum nu se întâmplase nimic. Abia a doua zi, unul dintre consăteni a descoperit trupul neînsuflețit al bătrânului zăcând într-una din camere într-o baltă de sânge. Avea capul aproape zdrobit. Imediat, anchetatorii l-au ”înghesuit” pe Blăniță, care în scurt timp a recunoscut totul și de atunci a fost băgat după gratii. Acolo unde va mai rămâne pentru încă 12 ani.

de Răzvan CĂLIN Aceasta este sentința pe care Marius Blăniță a primit-o pentru că și-a ucis în bătaie unchiul. Marți, 5 ianuarie 2016, Tribunalul Vaslui a dispus condamnarea la 12 ani de închisoare a lui Marius Blăniță, din satul Crivești, comuna Tutova, care în toamna anului trecut și-a bătut cu sălbăticie unchiul, lovindu-l cu un par până ce a rămas fără suflare. În vârstă de 38 de ani, Blăniță era cunoscut în sat drept un individ recalcitrant, mare amator de băuturi alcoolice și un om mereu pus pe harță. De altfel, până ce să comită crima, individul mai făcuse pușcărie,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: