Home » Sport » Omogenitatea, asul din mâneca echipei HC Vaslui

Omogenitatea, asul din mâneca echipei HC Vaslui

Vasluienii de la HC nu au efectuat niciun transfer. Decizia pare îndreptățită, dacă luăm în considerare jocul bun făcut de handbaliști când au întâlnit adversari redutabili. Ei au condus și impus ritmul de multe ori în aceste meciuri. Cu liderul Dinamo, vasluienii au avut un start de partidă inspirat, conducând chiar la două lungimi, scor 6-8. Cu ocupanta locului doi, HC Odorhei, echilibrul partidei s-a rupt datorită unor decizii de arbitraj în defavoarea handbaliștilor antrenați de Sandu Iacob. Pentru ca în ultimul meci al sezonului, în cupă cu Steaua București, moldovenii să rateze dramatic optimile, la șapte metri, scor 30 – 31.

Meciurile spectaculoase din ultima vreme oferă încredere suporterilor echipei vasluiene. Echipa arată că este capabilă să înregistreze rezultate pozitive în meciurile ce urmează, în care va întâlni adversari mai accesibili. Cele șapte puncte care îi despart de locul opt, ultimul care asigură calificarea în play-off, sunt un obiectiv realizabil și lasă loc de speranțe. Asta pentru că forța grupului a crescut constant de la meci la meci, iar echipa se bate pentru fiecare punct. Ca o confirmare au venit convocările lui Gabriel Bujor și Tudor Stănescu la națională, deși primul este accidentat și nu va juca.

Vasluienii de la HC nu au efectuat niciun transfer. Decizia pare îndreptățită, dacă luăm în considerare jocul bun făcut de handbaliști când au întâlnit adversari redutabili. Ei au condus și impus ritmul de multe ori în aceste meciuri. Cu liderul Dinamo, vasluienii au avut un start de partidă inspirat, conducând chiar la două lungimi, scor 6-8. Cu ocupanta locului doi, HC Odorhei, echilibrul partidei s-a rupt datorită unor decizii de arbitraj în defavoarea handbaliștilor antrenați de Sandu Iacob. Pentru ca în ultimul meci al sezonului, în cupă cu Steaua București, moldovenii să rateze dramatic optimile, la șapte metri, scor 30…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: