Home » Social » Bârladul sub lupă – Cu turma de oi pe iarba grasă dintre blocuri

Bârladul sub lupă – Cu turma de oi pe iarba grasă dintre blocuri

Recent inauguratul Centru de Informare Turistică din Bârlad are ocazia de a-și completa catalogul de prezentare a urbei cu sute de imagini bucolice surprinse printre blocuri. Imaginile pe care, în zilele noastre, le întâlnești cu predilecție în zonele montane, bârlădenii le pot admira doar scoțând capul pe fereastră.
Nu-i așa că acest ciobănaș care-și mână turma de oi pe spațiile verzi dintre blocuri, pare desprins de pe superbele pânze ale lui Grigorescu? Și chiar dacă Muzeul „Vasile Pârvan” se află la doi pași de locul cu pricina, nu-i păcat să pierdem vremea la o expoziție, când avem ocazia de a ne desfăta privirile afară, sub cerul liber, la aer curat, pe covorul de iarbă grasă? (S.M.)

Recent inauguratul Centru de Informare Turistică din Bârlad are ocazia de a-și completa catalogul de prezentare a urbei cu sute de imagini bucolice surprinse printre blocuri. Imaginile pe care, în zilele noastre, le întâlnești cu predilecție în zonele montane, bârlădenii le pot admira doar scoțând capul pe fereastră. Nu-i așa că acest ciobănaș care-și mână turma de oi pe spațiile verzi dintre blocuri, pare desprins de pe superbele pânze ale lui Grigorescu? Și chiar dacă Muzeul "Vasile Pârvan" se află la doi pași de locul cu pricina, nu-i păcat să pierdem vremea la o expoziție, când avem ocazia de a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile