Home » Administratie » Primăria Bârlad are de făcut un anunț foarte important

Primăria Bârlad are de făcut un anunț foarte important

de Simona MIHĂILĂ

O instituție impecabilă nu poate folosi decât mijloace de comunicare ce stau sub semnul impecabilului. De pildă, site-ul oficial al Primăriei Bârlad dă pe dinafara de asemenea exemple. Unul dintre cele selectate de noi, pentru cei care nu au avut ocazia (și nevoia, slavă Domnului!) să se pună la curent cu noutățile edilitar-gospodărești, este și cel din imagine. Transparentă, precum o știm, dar și plină de dorința de a comunica, de a ne împărtăși din anunt-primarie-invers3activitatea ei neobosită, instituția ne pune la dispoziție cele mai proaspete informații.
Dacă printre noi sunt și unii cărora le este greu să citească, e numai vina lor. Primăria Bârlad și-a făcut datoria. Cârcotași, nemulțumiți și rău-voitori vor fi tot timpul și oricât ar fi instituțiile statului de dornice să-i servească, nu vor reuși.
Un funcționar de la Serviciul de iluminare a bârlădenilor grei de cap, un serviciu ce va apărea în curând în organigrama Primăriei Bârlad (conform listei de promisiuni electorale promovată de partidul care s-a mutat aici) ne-a împărtășit câteva secrete care să ne ușureze lecturarea anunțurilor de pe www.primariabarlad.ro.
De exemplu, putem întoarce monitorul calculatorului cu susul în jos. Ori, dacă nu vrem să deranjăm cablurile, am putea sta în cap, cu fața la monitor. Nimic complicat. Voință să fie!

de Simona MIHĂILĂ O instituție impecabilă nu poate folosi decât mijloace de comunicare ce stau sub semnul impecabilului. De pildă, site-ul oficial al Primăriei Bârlad dă pe dinafara de asemenea exemple. Unul dintre cele selectate de noi, pentru cei care nu au avut ocazia (și nevoia, slavă Domnului!) să se pună la curent cu noutățile edilitar-gospodărești, este și cel din imagine. Transparentă, precum o știm, dar și plină de dorința de a comunica, de a ne împărtăși din activitatea ei neobosită, instituția ne pune la dispoziție cele mai proaspete informații. Dacă printre noi sunt și unii cărora le este greu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: