Home » Social » Ștefan cel Mare, simbolul eroismului românesc!

Ștefan cel Mare, simbolul eroismului românesc!

de Răzvan CĂLIN

Este tema unui simpozion ce va fi găzduit de Centrul ”Mihai Eminecu” din Bârlad.

Mâine, la Centrul ”Mihai Eminescu” din Bârlad se va desfășura un simpozion dedicat vieții și domniei lui Ștefan cel Mare. Acțiunea va debuta la ora 16 cu un referat susținut de profesoara Oltea Rășcanu Gramaticu.

”După care va urma un moment intitulat Ștefan cel Mare – personaj literar descins din legendă, susținut de doamna profesoara Roxana Galan. Programul mai cuprinde de asemenea un moment axat pe modul în care marele poet Mihai Eminescu l-a evocat în opera sa pe Ștefan cel Mare. Intrarea este liberă pentru toți cei care doresc să asiste la această evocare a vieții și domniei lui Ștefan cel Mare”, ne-a declarat muzeograf Geta Modiga.

de Răzvan CĂLIN Este tema unui simpozion ce va fi găzduit de Centrul ”Mihai Eminecu” din Bârlad. Mâine, la Centrul ”Mihai Eminescu” din Bârlad se va desfășura un simpozion dedicat vieții și domniei lui Ștefan cel Mare. Acțiunea va debuta la ora 16 cu un referat susținut de profesoara Oltea Rășcanu Gramaticu. ”După care va urma un moment intitulat Ștefan cel Mare – personaj literar descins din legendă, susținut de doamna profesoara Roxana Galan. Programul mai cuprinde de asemenea un moment axat pe modul în care marele poet Mihai Eminescu l-a evocat în opera sa pe Ștefan cel Mare. Intrarea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: