Home » Administratie » CJ Vaslui a cheltuit 863.000 de lei pentru achiziția a cinci apartamente pentru medicii navetiști

CJ Vaslui a cheltuit 863.000 de lei pentru achiziția a cinci apartamente pentru medicii navetiști

Consiliul Județean Vaslui a cheltuit 863.000 de lei din bugetul propriu pentru achiziția de pe piața liberă a cinci apartamente pentru medicii navetiști de la Spitalul de Urgență, unității medicale fiindu-i repartizat și un microbuz pentru medicii care vin zilnic cu mașinile personale de la Iași.

Șase medici navetiști de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui s-au mutat cu chirie, de la începutul acestui an, în cele cinci apartamente cumpărate de Consiliul Județean de pe piața liberă, în urma unor licitații publice. Situate în diferite zone ale municipiului Vaslui, cele cinci apartamente cu destinația de locuințe de serviciu au costat autoritățile suma totală de 863.000 de lei. Chiria plătită de specialiștii spitalului vasluian va fi una simbolică, de 150 de lei pe lună.

În trecut, nu am avut posibilitatea de a putea achiziționa locuințe de serviciu Spitalului Județean de Urgență Vaslui pentru a putea stabiliza medicii pe posturi. Odată cu schimbarea cadrului legislativ și transmiterea atribuțiilor către Consiliul Județean, am considerat că este absolut necesar să cumpărăm aceste apartamente pentru specialiștii care fac naveta la spitalul din Vaslui”, a declarat președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu.

Pe lângă achiziția de locuințe de serviciu, CJ Vaslui a repartizat spitalului și un microbuz cu care o parte din medicii care fac zilnic naveta de la Iași să poată veni la serviciu. La ora actuală, peste 30 din cei 135 de specialiștii care-și desfășoară activitatea în SJU Vaslui sunt medici navetiști. (Ionut PREDA)

Consiliul Județean Vaslui a cheltuit 863.000 de lei din bugetul propriu pentru achiziția de pe piața liberă a cinci apartamente pentru medicii navetiști de la Spitalul de Urgență, unității medicale fiindu-i repartizat și un microbuz pentru medicii care vin zilnic cu mașinile personale de la Iași. Șase medici navetiști de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui s-au mutat cu chirie, de la începutul acestui an, în cele cinci apartamente cumpărate de Consiliul Județean de pe piața liberă, în urma unor licitații publice. Situate în diferite zone ale municipiului Vaslui, cele cinci apartamente cu destinația de locuințe de serviciu au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor