Home » Sport » Sală Polivalentă din Vaslui, gazda Campionatului Național de Taekwan-do

Sală Polivalentă din Vaslui, gazda Campionatului Național de Taekwan-do

Luptătorii pregătiți de antrenorul Mihai Hondru de la Clubul Liga de Est Vaslui s-au numărat printre cei mai premiați sportivi ai anului la categoria sporturi neolimpice.

Mihai Hondru

În martie, municipiul Vaslui va găzdui finalele Campionatului Național de Taekwan-do ITF.

CS “Liga de Est” Vaslui, organizatorul evenimentului, a demarat deja pregătirile. Clubul are sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Vaslui.

La Vaslui vor sosi peste 300 de sportivi de la 27 de cluburi din țară. Anul trecut, clubul organizator a ocupat locul unu pe echipe, atât la seniori cât și la juniori. A obținut un număr impresionant de medalii, 54 de medalii, 16 de aur, 13 de argint și 16 de bronz. Ca o confirmare a rezultatului, la Cupa României, competiție care a avut loc la sfârșitul lunii noiembrie, sportivii de la Clubul ”Liga de Est” Vaslui au avut o comportare de invidiat, reușind să obțină tot 54 de medalii, dintre care 22 de aur, 14 de argint și 18 de bronz.

Rezultatele reflectă valoarea sportivilor săi și nu sunt întâmplătoare, după spusele celui care pregătește sportivii de la CS “Liga de Est” Vaslui. ”Este un bilanț la care, fără falsă modestie, ne așteptăm. Cunosc valoarea sportivilor de care mă ocup de ani și ani de zile. Am avut evoluții bune și foarte bune la întrecerile la care am fost prezenți. Este vorba de Campionatele Mondiale, Campionatele Europene, Naționalele și Cupa României. Mulțumesc pe această cale Primăriei Vaslui, Consiliului Județean, Direcției Județene pentru Tineret și Sport precum și conducerii Liceului «Emil Racovită» pentru sprijinul permanent acordat”, ne-a declarat antrenorul Mihai Hondru. (G.P)

În martie, municipiul Vaslui va găzdui finalele Campionatului Național de Taekwan-do ITF. CS “Liga de Est” Vaslui, organizatorul evenimentului, a demarat deja pregătirile. Clubul are sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Vaslui. La Vaslui vor sosi peste 300 de sportivi de la 27 de cluburi din țară. Anul trecut, clubul organizator a ocupat locul unu pe echipe, atât la seniori cât și la juniori. A obținut un număr impresionant de medalii, 54 de medalii, 16 de aur, 13 de argint și 16 de bronz. Ca o confirmare a rezultatului, la Cupa României, competiție care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: