Home » National » VREMEA se va menține caldă. PROGNOZA METEO pentru luni și marți

VREMEA se va menține caldă. PROGNOZA METEO pentru luni și marți

Luni, vremea se va menține caldă pentru această dată, cu valori termice maxime cuprinse, în general, între 6 și 14 grade și minime între -2 și 12 grade, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM). 

Cerul va avea înnorări îndeosebi în regiunile vestice, nordice și centrale unde, mai ales în a doua parte a intervalului, va ploua pe arii extinse. La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte. Cantitățile de apă vor mai depăși pe arii restrânse 15…20 l/mp, cu precădere în zona montană. În restul teritoriului doar izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în vestul teritoriului, la munte și izolat în rest.  Pe arii restrânse se va semnala ceață, cu precădere în sud și în sud-est.

LA BUCUREȘTI:

Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va avea unele înnorări, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade, mai scăzută, spre 0 grade, în zona preorășenească.

MARȚI

Vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros și local vor fi precipitații. Ziua va ploua, iar la munte precipitațiile vor fi mixte. Noaptea, lapoviță și trecător ninsoare vor fi izolat și în Maramureș, în Transilvania și în nordul Moldovei, iar la munte, treptat, vor predomina ninsorile. Vor fi condiții de polei. Îndeosebi ziua, vântul va prezenta intensificări temporare în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 14 grade, iar cele minime se vor încadra în general între -3 și 3 grade.

Sursa; mediafax.ro

About Mihai Vasile