Home » Justitie » Prinși cu bagajele și bordul autovehiculului burdușite de țigări

Prinși cu bagajele și bordul autovehiculului burdușite de țigări

La sfârșitul săptămânii trecute, trei bărbați au fost depistați de către polițiștii de frontieră în timp ce făceau contrabandă cu țigări.

Cetățeanul român, Andrei H, în vârstă de 38 de ani și cetățeanul moldovean Eugeniu B., în vârstă de 21 de ani, au fost prinși la Punctul de Trecere a Frontierei Albița cu bagajele personale burdușite de țigarete nedeclarate, de proveniență Republica Moldova. Un alt bărbat, Valerică C., în vârstă de 36 de ani, a fost prins cu țigarete ascunse în bordul autovehiculului pe care îl conducea. Cei trei au încercat să între în țară pentru a face un ban în plus pe piața neagră. În schimb, polițiștii de frontieră nu doar că le-au confiscat cele 4.170 de țigarete, în valoare de 925 de lei, pe care voiau să le introducă în țară ilegal, ci le-au dat și amenzi de 10.000 de lei. (G.P)

,

La sfârșitul săptămânii trecute, trei bărbați au fost depistați de către polițiștii de frontieră în timp ce făceau contrabandă cu țigări. Cetățeanul român, Andrei H, în vârstă de 38 de ani și cetățeanul moldovean Eugeniu B., în vârstă de 21 de ani, au fost prinși la Punctul de Trecere a Frontierei Albița cu bagajele personale burdușite de țigarete nedeclarate, de proveniență Republica Moldova. Un alt bărbat, Valerică C., în vârstă de 36 de ani, a fost prins cu țigarete ascunse în bordul autovehiculului pe care îl conducea. Cei trei au încercat să între în țară pentru a face un ban…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: