Home » Justitie » Doi vasluieni, urmăriți general, prinși de polițiștii de frontieră

Doi vasluieni, urmăriți general, prinși de polițiștii de frontieră

Pe 12 ianuarie, vasluienii Napoleon și Mihai S., în vârstă de 22, respectiv 20 de ani, au fost prinși de polițiștii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. Pentru că aceștia figurau în bazele de date ca fiind urmăriți general, călătoria le-a fost întreruptă. Au fost predați unor echipe de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Ei doreau să iasă din țară, fiind pasageri într-un autoturism marca BMW, destinația lor fiind Franța. Cu ocazia controlului specific asupra autovehiculului, șoferului și pasagerilor, polițiștii de frontieră au constatat că autoritățile române emiseseră pe numele celor doi frați o alertă. Aceștia s-au sustras de la urmărirea penală pentru infracțiuni de lipsire de libertate în mod ilegal și infracțiuni de lovire sau alte violențe. (G.P)

Pe 12 ianuarie, vasluienii Napoleon și Mihai S., în vârstă de 22, respectiv 20 de ani, au fost prinși de polițiștii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. Pentru că aceștia figurau în bazele de date ca fiind urmăriți general, călătoria le-a fost întreruptă. Au fost predați unor echipe de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. Ei doreau să iasă din țară, fiind pasageri într-un autoturism marca BMW, destinația lor fiind Franța. Cu ocazia controlului specific asupra autovehiculului, șoferului și pasagerilor, polițiștii de frontieră au constatat că…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: