Home » Sanatate » Pacientul „problemă” a decedat

Pacientul „problemă” a decedat

Pacientul care a creat prin comportamentul său, săptămânile trecute, destule probleme Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad, a murit pe patul de spital.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani care nu avea locuință și care devenise „client” permanent al spitalului din cauza unei afecțiuni pulmonare grave, cu care se confrunta de mult timp, a decedat pe 8 ianuarie în spital, la secția Pneumologie. Acesta era pacientul spitalului din 2011, prezenta sechele TBC și o capacitate pulmonară extrem de redusă. Frecvent, avea nevoie de oxigen și își punea de multe ori singur în funcțiune tubul de oxigen, când venea la Urgențe.

Deși suferea de ani buni de această afecțiune și era foarte slăbit, în repetate rânduri a creat probleme pe timpul internării. Scuipa în salon și fuma tot acolo, fără a ține cont de părerea pacienților sau de atenționările personalului medical. Peste toate acestea, era un caz social, nu avea locuință, nici venit și trăia din mila oamenilor dar mai ales a fraților și surorilor lui pentru că provenea dintr-o familie numeroasă dar și săracă. (Mihaela NICULESCU)

Pacientul care a creat prin comportamentul său, săptămânile trecute, destule probleme Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad, a murit pe patul de spital. Bărbatul în vârstă de 50 de ani care nu avea locuință și care devenise „client” permanent al spitalului din cauza unei afecțiuni pulmonare grave, cu care se confrunta de mult timp, a decedat pe 8 ianuarie în spital, la secția Pneumologie. Acesta era pacientul spitalului din 2011, prezenta sechele TBC și o capacitate pulmonară extrem de redusă. Frecvent, avea nevoie de oxigen și își punea de multe ori singur în funcțiune tubul de oxigen, când venea la Urgențe.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

2 comments

  1. Pacientul problema..orice persoana din cu orice conditie sociala ,educatie,inteligenta care sufera de afectiuni grave poate deveni suparatoare pt ceilalti pentru simplu fapt ca e in suferinta 🙁

  2. Desigur ..cand esti bolnav la spitalul barlad pacientul devine o problema.Recunoaste conducerea spitalului vreodata zecile de probleme cu care se confrunta pacientii de la prima clipa cand sosesc la UPU si pana pleaca din spital..daca mai au sansa sa plece??Pentru acest spital nu sa mai facut nimic , doar cosmetizari.Va inchipuiti …ca pacientul cu plamanii praf scuipa jos in ,, splendidul,,salon , plin de frig al spitalului tbc unde in afara de un linoleum schimbat nu sa mai facut nimic de zeci de ani???Nu va e rusine sa spuneti pacienti problema cand bolnavii trebuie sa aduca pijamale de acasa, medicamente ,mancare ?Si se mai numeste si spital de urgenta….

%d blogeri au apreciat: