Home » Justitie » Cum a fost bătut și sechestrat un gălățean îndrăgostit, care a venit la Murgeni după fata visurilor
Mihaela Ștraub

Cum a fost bătut și sechestrat un gălățean îndrăgostit, care a venit la Murgeni după fata visurilor

Doi frați de 19 și 22 de ani din Murgeni au fost arestați preventiv pentru lipsire de libertate, loviri și distrugere, după ce au urcat cu forța într-o mașină un tânăr pe care l-au dus în locuința lor unde l-au bătut pentru că și-a dat întâlnire cu o fată , ei fiind prinși când încercau să fugă din țară prin Vama Nădlac.

Un tânăr din localitatea Munteni, județul Galați, și-a văzut moarte cu ochii, după ce a avut curajul să vină să se întâlnească cu o fată din Murgeni. Gălățeanul și-a dat întâlnire într-o parcare din oraș, numai că acolo avea să se întâlnească cu doi frați periculoși, care i-au aplicat amorezului o corecție ”corespunzătoare”.

Mihai și Napoleon Sandu i-au bătut, mai întâi, pe tânărul din județul Galați și pe un prieten al acestuia. Ulterior, gălățeanul îndrăgostit a fost urcat cu forța într-o mașină de către cei doi frați și dus la locuința acestora, unde l-au sechestrat și bătut din nou. Totodată, Mihai și Napoleon Sandu au revenit în parcare și au spart două geamuri de la mașina cu care cei doi tineri veniseră la Murgeni.

„După comiterea faptelor, cei doi frați s-au sustras de la cercetări, fiind depistați în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac în timp ce încercau să părăsească țara. Preluați di vamă de polițiștii vasluieni, tinerii în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Prezentați în fața magistraților Judecătoriei Bârlad, Mihai și Napoleon Sandu au fost arestați preventiv pentru 30 de zile pentru lipsire de libertate, loviri sau alte violențe și distrugere. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: