Home » Justitie » Căutat de autoritățile germane, prins la Vama Albița

Căutat de autoritățile germane, prins la Vama Albița

Pe 17 ianuarie, Grigore K., în vârstă de 38 de ani, cu dublă cetățenie română și moldovenească, cu mandat de arestare internațional pe numele său, a fost depistat la controlul de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Albița. A fost predat ulterior unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Vaslui.

Acesta a vrut să între în țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în Republica Moldova, dar drumul său a fost oprit de către polițiștii de frontieră care au descoperit că bărbatul era urmărit de autoritățile germane pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri pe teritoriul Germaniei.(G.P)

Pe 17 ianuarie, Grigore K., în vârstă de 38 de ani, cu dublă cetățenie română și moldovenească, cu mandat de arestare internațional pe numele său, a fost depistat la controlul de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Albița. A fost predat ulterior unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Vaslui. Acesta a vrut să între în țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în Republica Moldova, dar drumul său a fost oprit de către polițiștii de frontieră care au descoperit că bărbatul era urmărit de autoritățile germane pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: