Home » Sport » CS “Liga de Est” Vaslui, la stagiul național de pregătire de la Cluj

CS “Liga de Est” Vaslui, la stagiul național de pregătire de la Cluj

CS “Liga de Est” Vaslui a participat în perioada 15 – 17 ianuarie la Stagiul Național de pregătire organizat de Federația Română de Taekwon-do ITF și Clubul Sportiv Delta.

Competiția, care a avut loc în municipiul Cluj – Napoca, a fost destinată pentru sportivi, antrenori și arbitri. Clubul vasluian a fost reprezentat de antrenorii Mihai Hondru, Alexandru Coroi, Alin Zaharia și Marcel Miron, care au participat la cursurile pentru antrenori, de arbitraj și cursul tehnic, dar și prin sportivii Alexandra Stroiescu, Gabriela Babai, Dragoș Chiriac, Andrei Chiriac, Sebastian Barleanu, Teodor Dumitrașcu și Dragoș Florea, care au participat la stagiul tehnic pentru juniori I și II.

Stagiul îi pregătește pe vasluieni pentru Campionatul Național de Taekwan-do IT, pe care îl vor găzdui și la care vor participa în luna martie peste 300 de sportivi de la 27 de cluburi din țară. Anul trecut, „Liga de est” a ocupat locul unu pe echipe, atât la seniori cât și la juniori și a obținut un număr impresionant de medalii – 16 de aur, 13 de argint și 16 de bronz. Sportivii au mai avut rezultate deosebite și la celelalte competițiii importante de anul trecut, Campionatele Mondiale, Campionatele Europene, dar și Cupa României. (G.P)

CS “Liga de Est" Vaslui a participat în perioada 15 – 17 ianuarie la Stagiul Național de pregătire organizat de Federația Română de Taekwon-do ITF și Clubul Sportiv Delta. Competiția, care a avut loc în municipiul Cluj – Napoca, a fost destinată pentru sportivi, antrenori și arbitri. Clubul vasluian a fost reprezentat de antrenorii Mihai Hondru, Alexandru Coroi, Alin Zaharia și Marcel Miron, care au participat la cursurile pentru antrenori, de arbitraj și cursul tehnic, dar și prin sportivii Alexandra Stroiescu, Gabriela Babai, Dragoș Chiriac, Andrei Chiriac, Sebastian Barleanu, Teodor Dumitrașcu și Dragoș Florea, care au participat la stagiul tehnic…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor