Home » Justitie » Imigrant musulman depistat cu ședere ilegală în Vaslui

Imigrant musulman depistat cu ședere ilegală în Vaslui

Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Albania a fost depistat, pe 15 ianuarie, fără drept de ședere de către polițiști din cadrul Biroului pentru Imigrări Vaslui, în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. În urma verificărilor făcute de aceștia, au descoperit că bărbatul a intrat legal în țară, dar de la expirarea dreptului de ședere, nu a întreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia și nici nu a părăsit teritoriul. Ca urmare, polițiștii au emis o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească țara, în termen de 15 zile. Totodată, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 400 lei.

„Biroul pentru Imigrări Vaslui continuă activitătile de prevenire și combatere a șederii ilegale a străinilor prin organizarea de acțiuni cu forțe proprii sau în cooperare cu toate instituțiile cu atribuții în menținerea unui climat de ordine și liniște publică în rândul comunitătii noastre, atrăgand atenția cetătenilor străini de a acorda interes reglementării legale a dreptului de ședere pe teritoriul României. Rugăm a ne contacta pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale în domeniu, la telefoanele 0235. 303450 sau 0235. 303454”, se arată într-un comunicat de presă remis de  Biroului pentru Imigrări al județului Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...