Home » Sport » Stop înscrierilor la Winter Cup Vaslui

Stop înscrierilor la Winter Cup Vaslui

winter cupIubitorii fotbalului în sală și a sportului în general vor avea parte în acest weekend de meciuri atractive, spectaculoase, dar și fairplay. Cea de-a V-a ediție a Winter Cup Vaslui, competiție de fotbal în sală, pune capăt înscrierilor astăzi, când va avea loc ședința tehnică. Competiția este organizată de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui, în parteneriat cu FRF, Primăria Municipiului Vaslui, www.ConceptChampion.ro,, Direcția Județeană de Tineret și Sport Vaslui, CS “Viitorul” Vaslui și Liceul Tehnologic “Ion Mincu” Vaslui.

Astăzi, la sediul AJF Vaslui, va fi organizată o conferință de presă unde se vor prezenta trofeele, mingea oficială și alte detalii legate de turneu, iar mai apoi va avea loc ședința tehnică pentru tragerea la sorți a grupelor. Turneul va debuta pe 22 ianuarie și se va disputa în Sala Sporturilor și sala de sport a Liceului “Ion Mincu” Vaslui. Competiția va fi structurată pe două părti. Prima, destinată echipelor de pe rază județului Vaslui, a doua, în week-end-ul următor, primele 4, 6 sau 8 echipe de la faza județeană vor merge mai departe într-un turneu, la care vor participa echipele invitate din țară. Regulamentul de desfășurare va fi disponibil pe pagina de Facebook oficială a competiției Winter Cup Vaslui precum și pe site-ul www.frf-ajf.ro, până la debutul turneului.

Dacă în primul an de organizare a competiției au participat 12 echipe, anul trecut au fost 23. Anul acesta, amploarea evenimentului este și mai mare și se va stabili un record la numărul de echipe și sportivi participanți.

Cele mai bune echipe vor fi premiate cu vouchere valorice pentru achiziționarea de echipament sportiv, cupe și diplome. Toate echipele participante vor fi premiate cu cupe și diplome. Pentru spectatorii prezenți la meciurile turneului se va organiza o tombolă, în ziua Finalei Winter Cup Vaslui 2016, câștigătorii urmând a fi premiați, doar în măsura în care aceștia sunt prezenți în sală, în momentul extragerii numărului de tichet câștigător (în limită a 1 minut de la anunțarea tichetelor câștigătoare). Tichetele de tombolă sunt gratuite, numerotate și se împart pe toată durată competiției persoanelor prezente în sală.

Până acum s-au înscris 31 de echipe din județ. Vor participa campioana de anul trecut, Victoria Unistil, alături de finalista de anul trecut Inter Traian, de Spartanii (finalistă la Memorialul „Nicolae Oancea”), Vechiul Inter Traian, Red Star și Inter Sport, Atletic Bârlad, Real Vaslui, PNV (Peluză Nord Vaslui), Simba, Alpiniștii, Arcadia, FC Murgeni, Redcon1/Morandi, Viitorul Pușcași, Vulturii Aurii Perieni, Racova Pușcași.

Turneul se poate lăuda că aduce și echipe din afară județului. La spectacolul fotbalistic vor participa, pentru a doua oară consecutiv, Unirea Ruginoasa (Iași) și Kapri Roman (Neamț). Li se vor alătura în premieră, Oz-Er Golden Boys Bacău și UTI Iași. La Old Boys vor participa Victoria Old Boys și campionii de anul trecut, Salvatorii Old Boys. La Under 18, competiție care se desfășoară în premieră în cadrul turneului, vor participa șapte echipe. (George PROCA)

Iubitorii fotbalului în sală și a sportului în general vor avea parte în acest weekend de meciuri atractive, spectaculoase, dar și fairplay. Cea de-a V-a ediție a Winter Cup Vaslui, competiție de fotbal în sală, pune capăt înscrierilor astăzi, când va avea loc ședința tehnică. Competiția este organizată de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui, în parteneriat cu FRF, Primăria Municipiului Vaslui, www.ConceptChampion.ro,, Direcția Județeană de Tineret și Sport Vaslui, CS “Viitorul” Vaslui și Liceul Tehnologic “Ion Mincu” Vaslui. Astăzi, la sediul AJF Vaslui, va fi organizată o conferință de presă unde se vor prezenta trofeele, mingea oficială și alte detalii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: