Home » Invatamant » Bârladul dezbate!

Bârladul dezbate!

de Răzvan CĂLIN

Este titlul unui inedit concurs interjudețean de dezbatere civică.

Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad va organiza în perioada 5 – 7 februarie un inedit concurs de dezbatere civică, intitulat ”Bârladul dezbate”. Competiția se adresează exclusiv elevilor de liceu și este inspirată dintr-un concurs similar ce se derulează la nivel național – ”Tinerii dezbat”. La concursul de la Bârlad sunt așteptate să participe echipaje de elevi de la diverse licee din alte județe, cum ar fi Olt sau Constanța.

”Alături de liceul nostru, printre organizatori se mai numără și Consiliul Județean al Elevilor și Consiliul Local Bârlad. Concursul se va derula la Colegiul «Codreanu», după un format special. Se vor prezenta anumite teme de dezbatere, iar în luptă vor intra câte două echipe: una va trebui să aducă argumente pro, iar cealaltă va trebuie să conteste, tot argumentat, acel subiect supus dezbaterii. Temele ce vor fi supuse dezbaterii vor fi anunțate în zilele următoare și vor fi puse pe site-ul Consiliului Județean al Elevilor Vaslui”, ne-a declarat profesorul Andrei Huiban, coordonatorul acestui concurs.

Cheltuielile legate de cazarea echipelor participante vor fi asigurate de edilii Bârladului.

de Răzvan CĂLIN Este titlul unui inedit concurs interjudețean de dezbatere civică. Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad va organiza în perioada 5 – 7 februarie un inedit concurs de dezbatere civică, intitulat ”Bârladul dezbate”. Competiția se adresează exclusiv elevilor de liceu și este inspirată dintr-un concurs similar ce se derulează la nivel național – ”Tinerii dezbat”. La concursul de la Bârlad sunt așteptate să participe echipaje de elevi de la diverse licee din alte județe, cum ar fi Olt sau Constanța. ”Alături de liceul nostru, printre organizatori se mai numără și Consiliul Județean al Elevilor și Consiliul Local…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Viitori subofițeri în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vaslui

Șase viitori subofiţeri jandarmi din cadrul  Şcolii de Subofiţeri ...

A doua ediție a selecției naționale „Creatori de Educație”. Regulament nou

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui informează că selecția națională ...

Peste 7.000 de elevi nu au dispozitive de conectare la internet. ISJ Vaslui propune soluții.

Nu mai puțin de 7.060 de elevi, din județul ...