Home » Justitie » Moldovean prins în timp ce conducea un autoturism fără inspecția tehnică

Moldovean prins în timp ce conducea un autoturism fără inspecția tehnică

Cetățeanul din Republica Moldova Iacov F., de 28 de ani, a fost depistat marți, 19 ianuarie, de polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși în timp ce conducea un autoturism marca Chrysler Voyager, care nu avea efectuată inspecția tehnică periodică, iar asigurarea tip carte verde era expirată. Moldoveanul a declarat că a introdus autoturismul, înmatriculat în Bulgaria, în tară, cu ajutorul unei platforme, dar la intrarea în localitatea Râșești l-a coborât de pe acesta, a urcat la volanul mașinii și a condus pană când a fost oprit de echipajul poliției de frontieră. Iacov F. a mai declarat că nu avea cunoștință despre faptul că asigurarea tip carte verde este expirată, întrucât a omis să verifice termenul de valabilitate.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România. (G.P)

Cetățeanul din Republica Moldova Iacov F., de 28 de ani, a fost depistat marți, 19 ianuarie, de polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși în timp ce conducea un autoturism marca Chrysler Voyager, care nu avea efectuată inspecția tehnică periodică, iar asigurarea tip carte verde era expirată. Moldoveanul a declarat că a introdus autoturismul, înmatriculat în Bulgaria, în tară, cu ajutorul unei platforme, dar la intrarea în localitatea Râșești l-a coborât de pe acesta, a urcat la volanul mașinii și a condus pană când a fost oprit de echipajul poliției de frontieră. Iacov F. a mai declarat că…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: