Home » Administratie » Jandarmii, la raport în fața conducerii județului

Jandarmii, la raport în fața conducerii județului

Ieri a avut loc la Primăria municipiului Vaslui o ședință referitoare la desfășurarea în bune condiții a activității instructiv-educative din instituțiile de învățământ din municipiul Vaslui. Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui au prezentat aspecte concrete referitoare la organizarea și desfășurarea măsurilor de ordine și siguranță atât în apropierea și în incinta unităților de învățământ, cât și pe traseele de afluire/defluire, în stațiile de autobuz și în stația C.F.R. Vaslui. Reprezentanții I.S.U Vaslui au punctat aspecte de interes în ceea ce privește cunoașterea legislației în domeniu și activitățile preventive desfășurate în școlile din municipiu. Au fost prezentate și programele în derulare la nivelul inspectoratului, care au ca scop prevenirea și combaterea violenței în mediul școlar preuniversitar (“Impreună putem avea succes!”,“Elevii de azi, jandarmii de mâine!” și “Adolescentă fără delincventă!”).

La ședință au participat Andrei Puică, prefectul județului Vaslui, Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, Mircea Gologan, subprefectul județului Vaslui, Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, Vasile Caragață, administratorul public al județului, colonel Paul Smîntînă, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, colonel Neculai Olaru, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Sorin Catană, directorul Poliției Locale. Au mai participat și directorii, psihologii și contabilii instituțiilor de învățământ din municipiul Vaslui, reprezentanți ai furnizorilor de utilități publice. Activitatea desfășurată de jandarmii vasluieni a fost apreciată de factorii de conducere ai județului, fiind manifestat sprijinul acestora pentru continuare activităților specifice, în scopul desfășurării în condiții optime a procesului de învățământ.

Ca urmare a măsurilor întreprinse de personalul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, se observă o scădere semnificativă, în ultimii ani, a faptelor antisociale din apropierea și din incinta unităților de învățământ. Prin activitățile desfășurate, aceștia, în parteneriat cu instituțiile abilitate, se implică activ în formarea și educarea tinerilor, urmărindu-se scăderea numărului faptelor de natură contravențională și infracțională. (G.P)

Ieri a avut loc la Primăria municipiului Vaslui o ședință referitoare la desfășurarea în bune condiții a activității instructiv-educative din instituțiile de învățământ din municipiul Vaslui. Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui au prezentat aspecte concrete referitoare la organizarea și desfășurarea măsurilor de ordine și siguranță atât în apropierea și în incinta unităților de învățământ, cât și pe traseele de afluire/defluire, în stațiile de autobuz și în stația C.F.R. Vaslui. Reprezentanții I.S.U Vaslui au punctat aspecte de interes în ceea ce privește cunoașterea legislației în domeniu și activitățile preventive desfășurate în școlile din municipiu. Au fost prezentate și programele în derulare…

Review Overview

About Tehno Redactor

2 comments

  1. Si faptele antisociale care le fac jandarmii..pe strada lor…mandria lor….

  2. Raportul îl vad in fiecare zi….se încalcă hcl 66 zi de zi ora de ora..e bine sa fii jandarm in vaslui

%d blogeri au apreciat: