Home » Social » Locuri de muncă în străinătate prin rețeaua EURES

Locuri de muncă în străinătate prin rețeaua EURES

Crește oferta de locuri de muncă în străinătate. Se caută atât muncitori necalificați sau pentru munca în agricultură, dar și persoane calificate în diverse meserii, inclusiv dintre cei cu studii superioare. De exemplu în Marea Britanie sunt la mare căutare români cu experiență în domeniul medical, în timp ce în Danemarca se caută culegători de mazăre.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, prin intermediul Portalului Mobilitătii Forței de Muncă din Europa – EURES, oferă 1.383 locuri de muncă. Un angajator din Belgia oferă 1 loc de muncă în meseria de proiectant construcții metalice, în timp ce în Danemarca sunt disponibile 400 posturi de culegător de mazăre și 30 de culegător de căpșuni. Angajatori din Germania oferă 125 locuri de muncă în meseriile asistent medical generalist (50), mecanic industrial (2), bucătar (13), mecanic auto camioane (1), electrician industrial (5), mecanic industrial (2), mecanic mașini prelucrare cauciuc și mase plastice (1), asistent manager (5), electrician (1), barman (10), ospătar (11), personal în industria gastronomiei de sistem (10), brutar (1) sau factor poștal (15). În Irlanda se caută 385 de însoțitori de zbor, în timp ce în Marea Britanie oferă 345 locuri de muncă în meseriile de asistent medical generalist (20), îngrijitor persoane (205), asistent medical (60) și îngrijitori persoane/infirmieri (60). Angajatori din Norvegia oferă 2 locuri de muncă în meseriile de doctorand și postdoctorand în departamentul biomedical, în timp ce în Polonia sunt disponibile două posturi în meseriile de PHP Developer – Programator aplicație și Dezvoltator internet. În Slovacia se caută 30 de șoferi de autocamion transport internațional, în Suedia sunt disponibile 55 locuri de muncă în meseriile de tinichigiu (10), vopsitor (15) și mecanic auto (10), dar și femei de serviciu (20), în timp ce în Ungaria se caută șase mecanici agricoli. În Spania se oferă un loc de muncă unui maseor.

„Persoanele care doresc să primească mai multe detalii despre locurile de muncă vacante din tările Uniunii Europene pot accesa site-ul www.eures.anofm.ro, pot veni la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, stradă Spiru Haret, nr.5, etaj1, cam. 24, sau pot suna la numărul de telefon 0733.975.397”, a declarat consilierul EURES, Laura Alina Toporăscu. (G.P)

Crește oferta de locuri de muncă în străinătate. Se caută atât muncitori necalificați sau pentru munca în agricultură, dar și persoane calificate în diverse meserii, inclusiv dintre cei cu studii superioare. De exemplu în Marea Britanie sunt la mare căutare români cu experiență în domeniul medical, în timp ce în Danemarca se caută culegători de mazăre. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, prin intermediul Portalului Mobilitătii Forței de Muncă din Europa – EURES, oferă 1.383 locuri de muncă. Un angajator din Belgia oferă 1 loc de muncă în meseria de proiectant construcții metalice, în timp ce în Danemarca…

Review Overview

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: