Home » Sport » Victorie pentru HC Vaslui, cu CSM Focșani

Victorie pentru HC Vaslui, cu CSM Focșani

hc vaslui_csm focsaniIntr-un amical, HC Vaslui a obținut prima victorie în acest an, după ce au trecut de CSM Focșani, ocupanta penultimului loc în Liga Națională de handbal masculin, scor 40-35 (21-19). 

Vasluienii au controlat jocul, deși sfârșitul primei reprize și începutul celei secunde le-au dat emoții. Au condus în prima repriză cu 6-1 și chiar și la șapte lungimi, scor 14 – 7. Elevii lui Sandu Iacob au intrat totuși la pauză cu avantaj de doar două goluri, scor 21 – 19, după ce focșănenii au profitat de lipsa de concentrare a gazdelor.

Partea secundă a continuat în aceeași notă cu finalul primei reprize, iar oaspeții au reușit să egaleze în minutul 40, scor 27-27. Vasluienii au turat motoarele și au reușit să revină la conducerea partidei, scor 31- 29, în minutul 50. Restul meciului a curs doar spre poarta CSM Focșani, care a ajuns să fie condusă cu 36-31. Diferența s-a menținut până la final, când HC Vaslui a învins, scor 40 – 35.

Vasluienii i-au învins pe focșăneni și în turul de campionat, în deplasare, cu scorul de 29 – 25. Au condus atunci cu 8-2, dar elevii lui Viorel Ciubotaru au recuperat spectaculos și conduceau la pauză cu 13 – 11. Elevii lui Sandu Iacob au egalat la 15 în minutul 38, după care s-au instalat la conducere și au ieșit învingători.

Pentru HC Vaslui au evoluat Pralea, Pasăre, Mihai Bujor, Sandu, Cotinghiu, Gabriel Bujor, Stănescu, Polcoser, Roșu, Hrimuc, Moldoveanu, Pletoianu, Anton și Barac. (G.P)

Intr-un amical, HC Vaslui a obținut prima victorie în acest an, după ce au trecut de CSM Focșani, ocupanta penultimului loc în Liga Națională de handbal masculin, scor 40-35 (21-19).  Vasluienii au controlat jocul, deși sfârșitul primei reprize și începutul celei secunde le-au dat emoții. Au condus în prima repriză cu 6-1 și chiar și la șapte lungimi, scor 14 – 7. Elevii lui Sandu Iacob au intrat totuși la pauză cu avantaj de doar două goluri, scor 21 – 19, după ce focșănenii au profitat de lipsa de concentrare a gazdelor. Partea secundă a continuat în aceeași notă cu…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...