Home » Sport » Galop de sănătate pentru HC Vaslui

Galop de sănătate pentru HC Vaslui

Formația de handbal masculin HC Vaslui a obținut a doua victorie în meciuri amicale de anul acesta, după ce a trecut de Politehnica Iași, ocupanta locului șase în Divizia A, cu 51 – 34.

HC Vaslui a intrat la vestiare cu un avantaj de cinci goluri, scor 24- 19. Indiferent că prima înfrângere din amicale, cu Știința Bacău, a fost o întâmplare sau un duș rece de care echipa avea nevoie, jocul echipei ne dă speranțe pentru returul din Liga Națională. Agresivitatea din atac trebuie însă dublată și de o siguranță mai mare în apărare.

Primul meci al returului este programat pe patru februarie, atunci când HC Vaslui va întâlni în deplasare echipa CSM București, care i-a învins în tur cu 30 – 29. Echipă noastră a încheiat anul 2015 pe locul 11, cu 19 puncte acumulate așa că are mare nevoie de puncte pentru a reuși calificarea în playoff. Până atunci, HC Vaslui va disputa săptămâna aceasta încă trei meciuri de verificare. Primul dintre ele, CSU Galați este programat mâine. Handbaliștii antrenați de Sandu Iacob vor mai întâlni miercuri din nou Poli Iași, iar vineri se vor duela cu CSU Suceava. (G.P)

Formația de handbal masculin HC Vaslui a obținut a doua victorie în meciuri amicale de anul acesta, după ce a trecut de Politehnica Iași, ocupanta locului șase în Divizia A, cu 51 – 34. HC Vaslui a intrat la vestiare cu un avantaj de cinci goluri, scor 24- 19. Indiferent că prima înfrângere din amicale, cu Știința Bacău, a fost o întâmplare sau un duș rece de care echipa avea nevoie, jocul echipei ne dă speranțe pentru returul din Liga Națională. Agresivitatea din atac trebuie însă dublată și de o siguranță mai mare în apărare. Primul meci al returului este…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor