Home » Politic » Marius Arcăleanu, candidatul PNL la Primăria Vaslui, în ciuda faptului că în 2012 a obținut doar 8,99% din voturi

Marius Arcăleanu, candidatul PNL la Primăria Vaslui, în ciuda faptului că în 2012 a obținut doar 8,99% din voturi

Organizația Județeană PNL l-a desemnat pe Marius Arcăleanu drept candidatul acestei formațiuni pentru fotoliul de primar al municipiului Vaslui, funcție pentru care a mai intrat odată în cursa electorală la alegerile din 2012, atunci când, sub sigla PDL, a obținut 8,99% din opțiunile electoratului.

Marius Arcăleanu, un tânăr de 38 de ani, a fost desemnat, cu unanimitate de voturi din partea colegilor de partid, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Vaslui la alegerile locale de la mijlocul acestui an. În sondajul intern organizat la sfârșitul anului trecut, Arcăleanu, care a mai candidat și la alegerile locale din 2012, atunci când a obținut 8,99% din opțiunile electoratului, el a ieșit înaintea colegilor săi Sorin Radu, fost viceprimar PNL în actuala legislatură, și Ioan Zaharia, fost prefect.

„Cu o intenție de vot de 49%, Marius Arcăleanu a devenit candidatul nostru, fiind cu un procent în fața celorlalți colegi care au participat la sondajul intern. Îl vom susține necondiționat, având încredere că vom obține cel mai bun rezultat”, a declarat copreședintele Organizației Municipale PNL Vaslui, Simona Polak.

Economist de profesie, Marius Arcăleanu a intrat în Consiliul Local Vaslui din partea PD în 2008, for din care face parte și în prezent, după ce, în 2012 a fost ales consilier din partea PDL, alături de alți doi colegi.

Până acum, pentru alegerile locale din iunie, și-au mai anunțat candidatura la Primăria Vaslui actualul edil în funcție, Vasile Pavăl, aflat la finalul celui de-al doilea mandat din partea PSD, reprezentantul ALDE, medicul veterinar Cristian Pavelescu, și avocatul Dragoș Florin Blăniță, din partea PSD .  (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: