Home » Social » Bătrân de 81 de ani, accidentat mortal pe o trecere de pietoni de un șofer care a fugit de la locul faptei

Bătrân de 81 de ani, accidentat mortal pe o trecere de pietoni de un șofer care a fugit de la locul faptei

Un bătrân în vârstă de 81 de ani a fost accidental, marți, pe o trecere de pietoni din Vaslui, de o mașină a cărui șofer a fugit de la locul faptei, polițiștii desfășurând activități specifice pentru prinderea conducătorului auto.

Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni de la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada lt. Ioanesei Adrian, bătrânul fiind lovit în plin de o mașină și aruncat câțiva metri prin aer în timp ce se angajase regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma impactului cu asfaltul, bărbatul de 81 de ani a suferit leziuni grave la nivelul capului astfel încât echipajul medical al ambulanței deplasată la locul accidentului nu l-a mai putut salva, fiind declarat decesul. În ceea ce-l privește pe șoferul mașinii care l-a lovit pe bătrân, acesta a fugit de la locul accidentului.

„În urma activităților desfășurate de polițiștii rutieri, conducătorul auto implicat în accident a fost identificat la scurt timp pe raza comunei Muntenii de Sus. Polițiștii au stabilit că este vorba de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Muntenii de Sus. Acesta deține permis de conducere din luna februarie 2015. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, se arata intr-un comunicat de presa remis de IJP Vaslui.
Pe numele tânărului a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea a locului accidentului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: