Home » Sport » Elevii de la “Ștefan cel Mare”, cei mai buni la baschet din municipiul Vaslui

Elevii de la “Ștefan cel Mare”, cei mai buni la baschet din municipiul Vaslui

Școala “Ștefan cel Mare” Vaslui a câștigat etapa municipală a Olimpiadei Gimnaziilor la baschet, atât la fete cât și la băieți.

Campioana municipală a fost formată la băieți din Matei Luncanu, Rareș Anton, Gabi Romașcu, Vicențiu Boicu, Ștefan Oțel, Tudor Hăulică, Șerban Tacu, Răzvan Florea, Dragoș Florea, Florin Ciurescu, Edy Popa și Ianis Gologan, îndrumați de profesoara Mihaela Lefter. La fete au evoluat Diana Andrei, Andreea Mereuță, Mădălina Gului , Ingrid Baractaru, Milana Gheorghiu, Smarandita Vîrlan, scoala_stefan_cel_mareAriana Spînu, Ștefania Mihordea, Daria Pricopel, Mădălina Carp și Emilia Larion. Antrenoarea acestora, profesoara Luminița Vîrlan, ne-a declarat: „Sunt bucuroasă de rezultatul obținut de fete, le felicit pentru efortul depus în competiție și antrenamente dar mai ales pentru dăruire și pasiune. Mulțumesc părinților pentru sprijin și înțelegere, conducerii școlii pentru condiții, colegilor și colegei mele de catedră pe care o felicit pentru același rezultat al băieților. Doresc un rezultat cât mai bun la etapa județeană”.

Întrecerea elevilor vasluieni a avut loc pe 23 ianuarie la băieți și pe 24 la fete. Vasluienii au avut parte de spectacol și dăruire din partea tuturor baschetbaliștilor, dar la faza județeană vor merge doar echipa câștigătoare și cea de pe locul doi, adică echipa Școlii “Elena Cuza”, gazda competiției, la băieți și echipa Școlii “Constantin Parfene”, la fete. Cei de la „Parfene” au fost marii pierzanți la competiția băieților, unde au ocupat locul trei. Școala “Constantin Motaș” a ocupat locul patru la băieți și locul trei la fete.

Ocupantele locurilor unu și doi își vor afla adversarele din faza următoare pe 21 februarie, când va avea loc etapa locală la baschet a elevilor de gimnaziu de la Bârlad, la sala de sport a Colegiului Tehnic “Alexandru Ioan Cuza”. Vor concura în aceeași zi atât fetele cât și băieții.

Etapa județeană este programată pe 5 martie, la Huși pentru băieti și pe 6 martie, la Negrești, pentru fete. (G.P)

Școala “Ștefan cel Mare” Vaslui a câștigat etapa municipală a Olimpiadei Gimnaziilor la baschet, atât la fete cât și la băieți. Campioana municipală a fost formată la băieți din Matei Luncanu, Rareș Anton, Gabi Romașcu, Vicențiu Boicu, Ștefan Oțel, Tudor Hăulică, Șerban Tacu, Răzvan Florea, Dragoș Florea, Florin Ciurescu, Edy Popa și Ianis Gologan, îndrumați de profesoara Mihaela Lefter. La fete au evoluat Diana Andrei, Andreea Mereuță, Mădălina Gului , Ingrid Baractaru, Milana Gheorghiu, Smarandita Vîrlan, Ariana Spînu, Ștefania Mihordea, Daria Pricopel, Mădălina Carp și Emilia Larion. Antrenoarea acestora, profesoara Luminița Vîrlan, ne-a declarat: "Sunt bucuroasă de rezultatul obținut de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: