Home » Social » Un elev a omorât un bătrân cu mașina, pe o trecere de pietoni, după care a fugit de la locul faptei

Un elev a omorât un bătrân cu mașina, pe o trecere de pietoni, după care a fugit de la locul faptei

Un elev în clasa a XII-a a accidentat mortal, pe o trecere de pietoni din Cartierul 13 Decembrie din Vaslui, un bătrân de 82 de ani, după care a fugit de la locul faptei, fiind prins de polițiști, după aproximativ două ore, pe raza localității de domiciliu, Muntenii de Sus.

strada_vaslui_accidentAccident grav petrecut marți, pe o trecere de pietoni din Vaslui, cu fugă de la locul faptei. Marian Buruiană, elev în clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, a lovit în plin un bătrân de 82 de ani pe marcajul pietonal de la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada sublocotenent Ioanesei Adrian, după care și-a continuat drumul. Pietonul a murit pe loc, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către echipajul medical deplasat la locul intervenției.elev_accident_batran

Pe baza declarațiilor martorilor, la aproximativ două ore de la producerea accidentului, elevul a fost prins pe raza localității de domiciliu, Muntenii de Sus, situată la doi kilometri de oraș.

Tânărul de 19 ani deține permis de conducere din luna februarie 2015. Conform procedurilor, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ. De asemenea, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele lui Marian Buruiană pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de cercetare penală.(Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

One comment

  1. acum o ora, si-a postat pe facebook o poza cu el plin de ruj, urme de buze… si mai ales un zambet pana la urechi… ce fel de om poate sa fie?