Home » Sport » HC Vaslui a anulat amicalele cu Danubius Galați și Politehnica Iași

HC Vaslui a anulat amicalele cu Danubius Galați și Politehnica Iași

Amicalele cu Danubius Galați și Politehnica Iași, programate pentru marți și miercuri, în Sala Sporturilor din Vaslui au fost anulate. Handbaliștii vasluieni vor întâlni în schimb, astăzi, în deplasare, divizionara secundă CS Știința Municipal Bacău, în cel de-al patrulea meci amical al iernii.

Vasluienii au mai susținut un joc de verificare în compania divizionarei secunde, în care au cedat pe final, scor 30-33. În celelalte două meciuri amicale disputate până acum, au obținut două victorii. Au învins Politehnica Iași, scor 54 – 31 și CSM Focșani, 40 – 35. Singurul meci de pregătire care ar mai putea avea loc este programat pentru vineri, cu CSU Suceava, însă se așteaptă răspunsul sucevenilor pentru confirmarea partidei.

Fanii elevilor antrenați de Sandu Iacob vor avea de așteptat apoi cel mai probabil până pe 4 februarie când echipa va întâlni CSM București, ocupanta locului trei în Liga Națională de handbal masculin, în primul meci al returului. (G.P)

Amicalele cu Danubius Galați și Politehnica Iași, programate pentru marți și miercuri, în Sala Sporturilor din Vaslui au fost anulate. Handbaliștii vasluieni vor întâlni în schimb, astăzi, în deplasare, divizionara secundă CS Știința Municipal Bacău, în cel de-al patrulea meci amical al iernii. Vasluienii au mai susținut un joc de verificare în compania divizionarei secunde, în care au cedat pe final, scor 30-33. În celelalte două meciuri amicale disputate până acum, au obținut două victorii. Au învins Politehnica Iași, scor 54 – 31 și CSM Focșani, 40 – 35. Singurul meci de pregătire care ar mai putea avea loc este…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: