Home » Administratie » Misiune economică a oamenilor de afaceri din județ la expoziția „Fabricat în Moldova”

Misiune economică a oamenilor de afaceri din județ la expoziția „Fabricat în Moldova”

O misiune economică din județ, organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui, va participa, la începutul lunii februarie, la expoziția anuală „Fabricat în Moldova”, eveniment ce se va desfășura în Chișinău.

La fel ca și anii din urmă, zeci de agenți economici din județul Vaslui vor participa, în perioada 3-4 februarie, la expoziția anuală „Fabricat în Moldova”, eveniment ce se va desfășura sub patronajul Centrului Bilateral de Afaceri România-Moldova. Misiunea economică va fi organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui, care va facilita și o serie de întâlniri a oamenilor de afaceri din județ cu cei din țara vecină, în vederea stabilirii unor parteneriate pe viitor.

Scopul misiunii economice la Chișinău este întărirea cooperării în domeniile economic și administrativ. Programul adițional al manifestării prevede organizarea de conferințe, forumuri, mese rotunde pe teme de interes economic, administrativ și comerciale. Este vorba despre economia verde, parteneriate între delegații moldovenești și delegații din alte țări, supravegherea pieței și protecția consumatorului, instrumente de promovare a exportului, implementarea sistemelor de management al calității, expoziții virtuale, proprietatea intelectuală, folosirea carnetelor ATA, laboratorul ideilor de afaceri”, ne-a declarat președintele CCIA Vaslui, Ionel Constantin.
Agenții economici din județul nostru vor participa la deschiderea oficială a expoziției, precum și la sesiuni pe teme de afaceri ș administrative. (Ionuț PREDA)

O misiune economică din județ, organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui, va participa, la începutul lunii februarie, la expoziția anuală „Fabricat în Moldova”, eveniment ce se va desfășura în Chișinău. La fel ca și anii din urmă, zeci de agenți economici din județul Vaslui vor participa, în perioada 3-4 februarie, la expoziția anuală „Fabricat în Moldova”, eveniment ce se va desfășura sub patronajul Centrului Bilateral de Afaceri România-Moldova. Misiunea economică va fi organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui, care va facilita și o serie de întâlniri a oamenilor de afaceri din județ cu cei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor