Home » Justitie » Creatorul de modă violator confunda arestul la domiciliu cu libertatea

Creatorul de modă violator confunda arestul la domiciliu cu libertatea

de Marian MOCANU

Ieri, judecătorii Tribunalului Vaslui au „întors” sentința judecătorilor bârlădeni cu privire la permisiunea lui Silvian Andrei Spiridon – violatorul unei eleve, de a părăsi aproape zilnic domiciliu pentru a se prezenta la … serviciu. Astfel, cel puțin în următoarea perioadă, tânărul creator de modă va trebui să-și lucreze creațiile din arestul de la domiciliu.

În chiar prima noapte de Crăciun a anului trecut, un tânăr designer de modă din Bârlad a violat o elevă în vârstă de 17 ani. Silvian Andrei Spiridon în vârstă de 29 de ani, a convins fata să iasă la o plimbare cu mașina prin oraș, însă, la un moment dat, a demarat în trombă și s-a oprit la marginea unei păduri din apropierea municipiului Bârlad, unde a obligat fata să întrețină relații sexuale. După ce i-a povestit bunicii prin ce a trecut, a doua zi fata a făcut plângere la poliție. După audieri procurorii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a violatorului.

Magistrații Judecătoriei Bârlad nu au fost de acord cu arestarea preventivă cerută de procurori și au dispus cercetarea în libertate. Ulterior, în urma contestației procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, Tribunalul Vaslui a dispus plasarea în arest la domiciliu a lui Silvian Andrei Spiridon. După doar câteva zile, acesta a făcut o cerere prin care cerea permisiunea instanței de a părăsi arestul la domiciliu, pentru a se prezenta la serviciu, respectiv chiar la societatea unde era administrator, situată în centrul Bârladului. Aproape că nu a fost o surpriză faptul că judecătorii bârlădeni i-au aprobat, pe 21 ianuarie, cererea ca zilnic, de luni până joi, între orele 12 și 16.30, violatorul Spiridon să fie liber!

Ieri, judecătorii Tribunalului Vaslui au admis contestația procurorilor și rejudecând cauza au respins ca neîntemeiată cererea formulată de inculpatul Silvian Andrei Spiridon, aflat în arest la domiciliu.

Spiridon era considerat de revistele de specialitate un tânăr designer promițător. El a studiat la o școală de top din Milano, Italia, unde a învățat și lucrat cu nume mari din industria modei. Dacă va fi condamnat pentru viol, el va avea timp să lucreze noi creații vestimentare sub marcă proprie, după gratii, timp de 3 – 10 ani, cât este pedeapsa pentru această infracțiune.

de Marian MOCANU Ieri, judecătorii Tribunalului Vaslui au „întors” sentința judecătorilor bârlădeni cu privire la permisiunea lui Silvian Andrei Spiridon - violatorul unei eleve, de a părăsi aproape zilnic domiciliu pentru a se prezenta la ... serviciu. Astfel, cel puțin în următoarea perioadă, tânărul creator de modă va trebui să-și lucreze creațiile din arestul de la domiciliu. În chiar prima noapte de Crăciun a anului trecut, un tânăr designer de modă din Bârlad a violat o elevă în vârstă de 17 ani. Silvian Andrei Spiridon în vârstă de 29 de ani, a convins fata să iasă la o plimbare cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: