Home » Social » Bătrână grav rănită de un TIR la Tutova!

Bătrână grav rănită de un TIR la Tutova!

de Răzvan CĂLIN

Deși a scăpat cu viață, femeia a fost transferată la un spital din Iași din cauza rănilor suferite.

În dimineața zilei de miercuri, 27 ianuarie, Minca Mazăre, o femeie în vârstă de 76 de ani, din comuna Pochidia, a fost cât pe ce să-și găsească moartea sub roțile unui TIR. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 8.20, pe Drumul European (DE) 581, pe raza comunei Tutova. Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului Drumuri Europene și Naționale (DEN) Bârlad, se pare că bătrâna tocmai venise în Tutova cu un microbuz care face curse regulate pe relația Tutova – Pochidia. În momentul în care a coborât din microbuz, ea a vrut să traverseze șoseaua.

”Din păcate, femeia s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nemarcat și fără a se asigura în prealabil. Din această cauză, ea fost acroșată de un autotractor cu remorcă marca Iveco, la volanul căruia se afla un bărbat din Bârlad, în vârstă de 50 de ani”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Norocul femeii că a fost că nu a intrat direct sub roțile TIR-ului, fiind doar acroșată cu partea din dreapta față, căci altfel nu ar fi supraviețuit impactului. Chiar și așa, femeia a suferit leziuni destul de serioase la cap și în zona bazinului. E a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial și șoc traumatic. Ulterior, femeia a fost transferată la o clinică din Iași. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

de Răzvan CĂLIN Deși a scăpat cu viață, femeia a fost transferată la un spital din Iași din cauza rănilor suferite. În dimineața zilei de miercuri, 27 ianuarie, Minca Mazăre, o femeie în vârstă de 76 de ani, din comuna Pochidia, a fost cât pe ce să-și găsească moartea sub roțile unui TIR. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 8.20, pe Drumul European (DE) 581, pe raza comunei Tutova. Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului Drumuri Europene și Naționale (DEN) Bârlad, se pare că bătrâna tocmai venise în Tutova cu un microbuz care face curse regulate pe relația Tutova –…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: