Home » Sport » HC Vaslui a pierdut iar cu CSȘM Bacău

HC Vaslui a pierdut iar cu CSȘM Bacău

hc vaslui_stiinta_bacauVasluienii nu au reușit să își ia revanșa în fața băcăuanilor.

Sala Sporturilor din Bacău a găzduit miercuri, la ora 14,00, meciul dintre CS Știința Municipal Bacău și HC Vaslui, scor 33 – 28 ( 15–11). Am avut parte de același deznodământ ca în meciul de săptămâna trecută, când elevii lui Sandu Iacob au fost învinși de către aceștia, scor 30 – 33, în Sala Sporturilor din Vaslui, după ce la pauză conduceau cu 18 – 17. De această dată, vasluienii au deschis primii scorul și conduceau cu 2 – 1 la începutul primei reprize, dar adversarii au întors scorul la 4 – 3 în minutul 9 și s-au distanțat apoi la patru lungimi, scor 11 -7, patru minute mai târziu. HC Vaslui a avut un moment de orgoliu și a reușit să reintre în joc, la doar două goluri de adversari, scor 12 – 10. Dar diferența s-a păstrat și chiar mărit, iar la vestiar au intrat cu scorul de 15 – 11 pentru băcăuani. Tabela a arătat chiar și o diferență de 10 goluri, în favoarea băcăuanilor, scor 26 – 16. Sfârșitul de meci i-a găsit pe vasluieni mai concentrați, după un time-out cerut de tehnicianul Sandu Iacob și aceștia au reușit să scadă din proporțiile dezastrului, dar nu au putut schimba deznodământul partidei, victorie pentru gazde, scor 33 – 28. Rață, cu 12 goluri marcate și Moisă cu 9, au fost principalii responsabili cu surclasarea apărării noastre. Pentru băcăuani a fost al cincilea amical din iarnă. Spre deosebire de meciul jucat la Vaslui, CSSM-ul a putut conta acum pe serviciile „internaționalilor” Ionuț Uruianu, Gabriel Dumitriu și Robert Gal, reveniți de la echipa națională de tineret.

Campanie de promovare a handbalului

hc_vaslui_scoli10HC Vaslui a început o campanie de promovare a handbalului în școli. Primul popas a fost făcut la Școala „Mihail Sadoveanu” Vaslui. Antrenorul Sandu Iacob a fost pe post de profesor la clasă a II-a B, unde timp de o oră „s-a jucat” cu mingea de handbal alături de micuți. O parte dintre ei l-au recunoscut pe tehnician, care s-au simțit bine alături de el, așteptându-l și la alte ore de sport. La final, copiii au primit câte un calendar cu Sandu Iacob s-au fotografiat, iar antrenorul HC Vaslui a așternut câteva rânduri în Cartea de Onoare a școlii. (George PROCA)

Vasluienii nu au reușit să își ia revanșa în fața băcăuanilor. Sala Sporturilor din Bacău a găzduit miercuri, la ora 14,00, meciul dintre CS Știința Municipal Bacău și HC Vaslui, scor 33 – 28 ( 15–11). Am avut parte de același deznodământ ca în meciul de săptămâna trecută, când elevii lui Sandu Iacob au fost învinși de către aceștia, scor 30 – 33, în Sala Sporturilor din Vaslui, după ce la pauză conduceau cu 18 – 17. De această dată, vasluienii au deschis primii scorul și conduceau cu 2 – 1 la începutul primei reprize, dar adversarii au întors scorul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: